Vipovi korisnici dobijaju besplatan kredit kada odgovore na dolazni poziv

KOMPANIJA VIP JE SAOPŠTILA DA NOVI i postojeći pripejd korisnici mogu da zarade dodatni kredit svaki put kada prihvate dolazni poziv iz ostalih mobilnih i fiksnih nacionalnih mreža. Vipovi korisnici od sutra za svaki minut primljenog poziva iz drugih mreža dobijaju 10 dinara bonus kredita koji mogu da iskoriste za razgovore, SMS i MMS poruke prema svim mrežama u Srbiji. Što više poziva primi, korisnik dobija više kredita na poklon.

Nakon aktiviranja Vipove SIM kartice novi korisnici se automatski uključuju u ovu promociju. Posle sedam dana potrebno je da bar jednom nedeljno dopune najmanje 200 dinara kredita kako bi nastavili da koriste promotivne pogodnosti.

I postojeći Vipovi korisnici mogu da uvećaju svoj kredit na osnovu dolaznih poziva, ali se od njih očekuje da se prethodno registruju za ovu promociju putem SMS poruke, govornog automata, ili poziva Korisničkom servisu i uplate pripejd dopunu od najmanje 200 dinara.

Ova Vipova ponuda je prva pripejd promocija na našem tržištu u kojoj korisnici zarađuju na dolaznoj komunikaciji, a trajaće do kraja novembra.

Više informacija o ovoj ponudi možete videti ovde. (A.S.)

|Search:Find More About Vipovi korisnici dobijaju besplatan kredit kada odgovore na dolazni poziv|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro