SBB uvodi brži Internet i digitalnu televiziju u centralnoj i južnoj Srbiji

KOMPANIJA SBB (SRPSKE KABLOVSKE mreže), objavila je da do kraja ove godine uvodi nove brzine Interneta i napredne usluge digitalne televizije i svojim korisnicima u centralnoj i južnoj Srbiji.

Od 1. oktobra, brzine Internet paketa biće izjednačene u svih 28 gradova u kojima SBB pruža svoje usluge, tako da će svuda na raspolaganju biti najbrži i najkvalitetniji kablovski Internet brzina do 16 Mb/s. Svi korisnici u centralnoj i južnoj Srbiji, postojeći i novi, dobiće praktično dvostruko brži Internet, po nepromenjenim cenama.

Korisnici u Nišu, Kragujevcu, Kikindi i Somboru moći će da koriste Turbo paket od 30 i 60 Mb/s, koji su do sada bili dostupni samo u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu. Osim toga, SBB će nakon dužeg perioda radova na sopstvenoj mreži kojom spaja Beograd i Niš preko nekoliko većih gradova, do kraja godine omogućiti potpunu digitalizaciju u ovom delu zemlje.

Usluga digitalizacije kablovske televizije ovog operatera je besplatna u okviru paketa SBB MIX, a korisnici SBB-a na tržištu u Srbiji i regionu imaju na raspolaganju usluge nove generacije – televiziju visoke rezolucije (HDTV), snimanje i pauziranje direktnog televizijskog programa (DVR), a uskoro i video sadržaje na zahtev (VoD).

Vrhunska digitalna televizija D3, do kraja godine će preko SBB-a biti na raspolaganju i korisnicima u Mladenovcu, Kragujevcu, Čačku, Trsteniku, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu i Nišu. (A.S.)

|Search:Find More About SBB uvodi brži Internet i digitalnu televiziju u centralnoj i južnoj Srbiji|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro