Sertifikati Energy Star za više modela servera Fujitsu Primergy

KOMPANIJA FUJITSU JE SAOPŠTILA da je organizacija Energy Star potvrdila i dodelila sertifikate za više modela njenih servera Primergy, jednoprocesorskih i dvoprocesorskih sistema. Oznaka Energy Star znači da ovi uređaji štede energiju i čuvaju životnu okolinu, tako da dodeljeni sertifikati još više proširuju Fujitsuov globalni spektar energetski efikasnih servera za najveći broj poslovnih primena.

Postavljen od strane američke Agencije za zaštitu životne sredine (Environmental Protection Agency, EPA), standardi Energy Star potvrđuju da proizvodi ispunjavaju visoke kriterijume i da pomažu klijentima da lako prepoznaju energetski efikasne sisteme. EPA koristi Energy Star 1.0 rangiranje za servere koji se koriste u preduzećima, dok se Energy Star 5.0 odnosi na servere manje snage.

Sertifikat za servere Energy Star omogućava klijentima da biraju između velikog broja različitih sistema, među kojima su:

• Primergy TX150 S7, TX200 S6, TX300 S6 + Primergy RX100 S6, RX200 S6, RX300 S6 (Energy Star 1.0)
• Primergy TX100 S2 + Primergy TX120 S2 (Energy Star 5.0)

Mnogi od ovih x86 servera dostupni su u celom svetu, dok dostupnost modela sa sertifikatom Energy Star 1.0 varira u zavisnosti od regiona. (A.S.)

|Search:Find More About Sertifikati Energy Star za više modela servera Fujitsu Primergy|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro

mpcv