Besplatno do poslovne lokacije na Internetu

OD 10. OKTOBRA MALA I SREDNJA PREDUZEĆA u Srbiji mogu da konkurišu za učešće u projektu “Sjaj neba veba – sajt na dar” koji realizuje “Krojačeva škola” veb dizajna uz podršku Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo.

Kao deo nekomercijalnog projekta, odabrane firme dobiće besplatno poslovnu veb lokaciju koju će će za njih realizovati budući veb dizajneri, učenici “Krojačeve škole”.

Cilj projekta je da se i na ovaj način unapredi kvalitet internet nastupa domaćih firmi, kao i da učenici tokom školovanja dobiju reference i budu temeljno upoznati sa praktičnom stranom svog posla i tržišnog nastupa – od upoznavanja sa klijentom i razumevanja zahteva, preko izrade rešenja i lokacije, sve do postavljanja i predaje projekta i pravljenja marketinške kampanje.

Poslovne lokacije koje će firme dobiti besplatno imaće do sedam statičkih strana, modul za samostalno ažuriranje sadržaja po izboru, a obezbeđen je i besplatan jednogodišnji hosting. Jesenja klasa učenika će imati priliku da realizuje veb lokacije za dve ovogodišnje dobitnice nagrada “Cvet uspeha za ženu zmaja”, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

Više informacija o uslovima učešća na stalnom konkursu “Sjaj neba veba – sajt na dar” zainteresovane firme mogu pogledati ovde. (A.S.)

|Search:Find More About Besplatno do poslovne lokacije na Internetu|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro