Epson i BS Procesor održali LFP seminar u Beogradu

KOMPANIJA EPSON JE NA OVOGODIŠNJEM LFP seminaru u saradnji sa generalnim distributerom, kompanijom BS Procesor, predstavila svoje najnovije štampače velikog formata.

U centru pažnje bio je model Stylus Pro VVT7900, ali su interesovanje prisutnih privukli i štampači Stylus Pro 9700, Stylus Pro 9900, Stylus Pro 4880, Stylus Office B1100 i Stylus Pro 11880, namenjeni štampanju velikog formata (Large Format Printing, LFP). Oni se svojim karakteristikama izdvajaju od drugih modela i trenutno predstavljaju najbolji izbor među štampačima velikog formata.

“Seminar za štampače velikog formata predstavlja jedan od najznačajnijih događaja u Srbiji za kompaniju Epson” izjavio je Marko Jovanović, njen predstavnik za Srbiju.

“Zajedno sa našim distributerom, kompanijom BS Procesor, izložili smo vrhunske modele Epsonovih štampača velikog formata među kojima i Stylus Pro VVT7900 koji posetioci našeg seminara prvi put mogu videti i koji je namenski dizajniran za izradu probnih otisaka u industriji ambalaže. Izloženi modeli na najbolji način demonstriraju našu tehnologiju, pa svi posetioci našeg skupa imaju mogućnost da uživo pogledaju ove izuzetne uređaje i steknu potrebna znanja i informacije”, izjavio je Jovanović. (I.S.)

|Search:Find More About Epson i BS Procesor održali LFP seminar u Beogradu|

[ad#ad-post1]

Izvor: Mikro

mpcv