LG Electronics osvojio 14 nagrada na CES-u

Na ovogodišnjem sajmu CES u Las Vegasu, kompanija LG Electronics osvojila je 14 nagrada za vrhunski dizajn i izuzetne tehnološke inovacije. Na izložbi potrošačke elektronike učestvovalo je više od 2.700 kompanija koje se bave multimedijom, elektronikom i kućnom zabavom.

U poslednjih šest godina LG je na manifestaciji CES osvojio preko 80 nagrada. Žiri koji odlučuje o nagradama, sastavljen je od uglednih dizajnera, inženjera i novinara, a proizvodi se ocenjuju na osnovu sledećih kriterijumima: upotrebna vrednost, inovacije u dizajnu, kvalitet i doprinos kvalitetu života i životne okoline. Ove godine LG Electronics je nagrađen u kategorijama: monitori, video komponente, zvučnici za kućne bioskope, bežične komunikacije, kućna elektronika, kompjuterske i audio komponente.

Nagrađeni su proizvodi kompanije LG Electronics: ultratanki LCD HD televizor 55LHX, Blu-ray plejer BD300, kućni bioskop LHB979, mobilni telefon LG Dare (VX9700), bežične slušalice LG Solar Headset (HFB-500) i uređaj za skladištenje podataka sa Blu-Ray pisačem (N4B1 NAS).

|Search:Find More About LG Electronics osvojio 14 nagrada na CES-u|

[ad#ad-post1]