Fabrika radosti 3 najavila čudesni obrt u borbi sa zevanjem i dosadom

Beograd, 21. januar 2009. – U uzavreloj atmosferi Medija centra stanovnici Fabrike radosti danas su najavili početak potrage za novom vizijom radosti čarobnog i virtuelnog Coca-Cola sveta. Čudesni junaci Coca-Cola magičnog sveta predstavili su svoje vizije radosti koje će prekinuti sveopšte zevanje i dosadu, objašnjavajući da je njihova misija moguća samo uz pomoć spoljašnjeg sveta. Glumac Boda Ninković, koji se odlično snašao u ulozi voditelja Pingvina Kuleta, pomogao je Majstor Mići, Mažoretkinji Manji i Ljubilici da znatiželjnim novinarima objasne svoju viziju radosti i pozovu ih da i oni daju udela u odabiru najbolje među najsrećnijim vizijama!

Fabrika radosti 3 našla se u stanju zevanja i uspavanosti, te je neophodno probuditi njene stanovnike kako bi i ubuduće Coca-Cola ljubiteljima darivali omiljenu misterioznu tajnu formulu u svom punom ukusu. Tri stanovnika Fabrike radosti predstavila su tri različite vizije – neko je okrenut sebi, neko je pravi altruista, a neko je okrenut hedonističkom uživanju u svakodnevnim životnim radostima, ali je svaki od Coca-Cola junaka uporan i rešen da se ne preda pred problemima, već da se uhvati u koštac sa istim. Njihov veseli karakter prkosi sveopštoj uspavanosti i pokazuje želju za borbom za prave, istinske vrednosti.

Tako je prvi vizionar, Majstor Mića, objasnio da je za njega radost – nešto veliko. „Radost je kada imam sve! – stan u Beogradu u naselju Belville, Toyotu IQ i 50.000 evra na Erste bank poklon kartici!“, klicao je Mića. Šarmantna i bezbrižna vizionarka Mažoretkinja Manja je uzvikivala: „Svaki sat je razlog za radost! Zato moji veseli glasači imaju priliku da osvoje Telenor muzički paket sa Nokia Express Music telefonom, jer su to nagade koje će im omogućiti da se raduju svakom momentu!“

Obasjana toplinom i ljubavlju prema ljudima, objasnivši da je ljubljenje Coca-Cola boce u Fabrici radosti i pravljenje poljubaca njen posao, Ljubilica je istakla da je radost veliki i lep humani gest: „Radost je kada su svi oko mene srećni, radost je kada nekome i kada sa nekim podelim radost. Moj moto je Podeli radost sa drugima!“ Zato će Ljubilica, kako je objasnila, svaki SMS koji bude poslat za humanu viziju udvostručiti i zajedno sa partnerima i svim ljudima dobre volje pokloniti radosnu sumu i mnogo veselja deci bez roditeljskog staranja širom Srbije.

Glas Mažoretkinji Manji i Ljubilici podarila je glumica Bojana Stefanović, a Majstoru Mići Srđan Jovanović. Voditelj Pingvin Kule, Boda Ninković, objasnio je princip potrage za najboljom vizijom radosti – potrebno je samo pronaći nagradni kod ispod Coca-Cola zatvarača i poslati ga SMS-om na 2653, zajedno sa rednim brojem vašeg omiljenog karaktera Fabrike radosti, najkasnije do 15. marta 2009. godine.

|Search:Find More About Fabrika radosti 3 najavila čudesni obrt u borbi sa zevanjem i dosadom|

[ad#ad-post1]

tnews