Verbatim predstavio Blu-ray DL 2x kapaciteta 50GB

Baš na vreme pred božićne i novogodišnje praznike, Verbatim je predstavio Blu-ray BD-R 2x Dual Layer medij kapaciteta od 50GB sa brzinom zapisa 2x. Ovaj novi Verbatim Blu-ray Disc pruža mogućnost snimanja filmova visoke definicije, bekapovanja velike količine podataka i dugotrajno čuvanje važnih ličnih fajlova, poput fotografija i muzike. Verbatim BD-R 2x DL 50GB je dostupan u maloprodajama u pakovanjima od 5 komada u plastičnim kutijama ili 10 komada bez omota.

Novi Verbatimovi Blu-ray diskovi, kapaciteta od 50GB, omogućavaju prostor za 270 minuta (MPEG2) zabave HD-kvaliteta za čitavu porodicu. Za snimanje punog kapaciteta ovakvog Blu-ray diska potrebno je 93 minuta. Ovi mediji su izuzetno otporni zahvaljujući Verbatimovoj specifičnoj “HardCoat”- tehnologiji: Njenoj nadmoćnoj antistatičkoj i ne grebujuća površina štiti sadržaj zapisan na Blu-ray disku od grebanja, otisaka prstiju i prašine. “Zahvaljujući hard coat zaštitnom sloju i tehnologiji snimanja razvijenim od strane naše sestrinske kompanije Mitsubishi Kagaku Media, krajnji korisnici mogu biti sigurni da poseduju medije najvišeg kvaliteta”, rekao je gospodin Torsten Leye, Marketing Manager Verbatimove Optičke divizije EUMEA.

Verbatim/MKM je punopravni član Blu-ray Disc Asocijacije (BDA) i kao vodeći proizvođač CD i DVD medija održava bliske odnose sa najvažnijim proizvođačima uređaja za optičko skladištenje podataka i daje im svoju podršku snabdevajući ih diskovima za testiranje. “Za krajnje korisnike ovo bi značilo da će imati najbolju moguću kompatibilnost svog hardvera i Verbatimovih medija”, rekao je gospodin Leye.

Fotografije možete preuzeti sa:

http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Blu-ray_BD-R_2x_DL_50GB.jpg
http://212.79.62.150/Verbatim/Verbatim_Blu-ray_BD-R_2x_DL_50GB_disc.jpg

|Search:Find More About Verbatim predstavio Blu-ray DL 2x kapaciteta 50GB|

[ad#ad-post1]