Okrugli sto o primeni elektronskog potpisa

Društvo za informatiku Srbije (DIS) i Privredna komora Srbije (Udruženje informatičke delatnosti) organizuju u Beogradu u četvrtak 29. januara 2009. godine okrugli sto sa temom „Primena elektronskog potpisa u elektronskim servisima“.

Skupu će prisustvovati predstavnici Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo, Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i Ministarstva unutrašnjih poslova, JP PTT Srbija, Privredne komore Srbije, Agencije za privredne registre i predstavnici IT sektora i bankarstva (E-dućan, Banka Inteza, Diners Club, NetSet Global Solutions, eSmart Systems, GS 1)

Na okruglom stolu će biti reči o o raspoložovim i novim uslugama e-uprave, elektronskim uslugama MUP-a, postupku dobijanja elektronskog sertifikata i potpisa, uslugama za privredu, elektronskoj registraciji preduzeća, elektronskom potpisu i e-trgovini i e-plaćanju, osposobljavanju sertifikacionih tela, elektronskim uslugama u kredit-birou, sigurnom plaćanju preko Interneta i primeni GS standarda.

Mesto održavanja okruglog stola je velika sala Privredne komore Srbije na Terazijama 23, a početak je u 11.00.

|Search:Find More About Okrugli sto o primeni elektronskog potpisa|

[ad#ad-post1]

tnews