ComTrade Group nastavlja sa preuzimanjem kompanija

Kompanija ComTrade Group juče je u Sarajevu saopštila da preuzima softversku firme INSoft, kompaniju koja je lider u pružanju IT rešenja za brokerske kompanije i banke u oblasti investicionog poslovanja u Bosni i Hercegovini. Ovaj poslovni potez kompanije ComTrade Group upotpunjuje njihovu ponudu rešenja za finansijske institucije i predstavlja jedno od strateških pravaca kompanijskog delovanja.

Odluka o preuzimanju je u skladu sa strategijom kompanije, koja očekuje unapređenje poslovanja u polju razvoja i prodaje IT rešenja u regionu Adriatik. Osnovni razlozi za akviziciju INSofta leže u činjenici da je ta softverska kuća razvila tzv. rešenje IT investment banking, sa kvalitetnom bazom kupaca u regionu, kao i da poseduje vrhunsko znanje na polju razvoja rešenja za finansijske institucije.

Integrišući investiciono bankarsko rešenje, ComTrade Group ovim potezom upotpunjuje svoju ponudu rešenja za bankarske institucije i tako postaje vodeći dobavljač ovih rešenja na bosanskom tržištu, kao i jedna od kompanija koja bankama i brokerskim kućama u regionu Adriatik nudi kompletna rešenja iz ove oblasti.

|Search:Find More About ComTrade Group nastavlja sa preuzimanjem kompanija|

[ad#ad-post1]