Novi modeli u ponudi najuspešnijih mobilnih telefona

Espo, Finska – Nokia je predstavila modele Nokia 6700 classic, Nokia 6303 classic i Nokia 2700 classic, tri nova mobilna telefona koji se nadovezuju na formulu uspeha koja učinila kompaniju Nokia svetskim liderom mobilnih telefona. Novi trio je kombinacija koja nudi funkcionalnost za korisnike u savremenim uslovima života i rada, sa vrhunskim dizajnom i materijalima koji ih čine izuzetno privlačnim, kvalitetno proizvedenim i sa povoljnim cenama.

Novu kolekciju predvodi Nokia 6700 classic, koji nastavlja tradiciju jednog od najuspešnijih proizvoda kompanije Nokia – model Nokia 6300. “Nokia 6300 podigla je lestvicu u pogledu dizajna i vrhunskih materijala, kad se pojavila na tržištu 2006. godine, dostižući vrhunac svih prodajnih rekorda za mobilne telefone u srednjoj klasi mobilnih telefona. Nokia 6700 podiže lestvicu još više sa lepim, tankim dizajnom i savršeno balansiranom praktičnošću”, rekao je Soren Petersen, viši potpredsednik kompanije Nokia. “Naša nova ponuda deli istu “DNK” sa svojim prethodnicima i verujemo da će ovi uređaji biti jedni od naših najprodavanijih uređaja u 2009 godini”, dodao je Petersen.

Nokia 6700 kombinuje glatke površine, bogate materijale i precizno oblikovane delove sa metalnim tasterima, koje kompletira vrhunska krajnja dorada. Unapređujući prethodnika u svim oblastima, Nokia 6700 dolazi sa kamerom od 5 megapiksela, asistiranom GPS navigacijom sa servisom Nokia Maps, kao i sa povećanom brzinom prenosa podataka, što omogućava bržu i lakšu razmenu slika ili video zapisa, nego što je to ikada do sada bio slučaj. Sa očekivanom maloprodajnom cenom od 135 evra, bez poreza, Nokia 6700 savršeno odgovara kupcima Nokia 6300.

Sa očekivanom cenom od 135 evra, bez poreza, Nokia 6303 classic je idealna za korisnike koji su uživali u prednostima modela Nokia 6300. Kamera od 3.2 megapiksela oživljava snimke na velikom ekranu od 2.2 inča, a sa unapred instaliranim servisom Nokia Maps, Nokia 6303 kombinuje dugačku listu kvalitetnih karakteristika sa izuzetnim trajanjem baterije. U dodatku svega ovoga, korisnici mogu da priključe bilo koji muzički uređaj u standardni audio 3.5mm priključak i koriste muzički plejer koji ima mogućnost čuvanja hiljada omiljenih numera.

Novu ponudu zaokružuje Nokia 2700 classic, koja sa očekivanom maloprodajnom cenom od 65 evra, bez poreza, jeste jedan od najpristupačnijih telefona sa najviše opcija. Nudi se i do 2GB memorije, pomoću memorijskog slota, dok telefon ima integrisani digitalni muzički plejer i kameru od 2.0 megapiksela, čineći ga jednako dostupnim i za snimanje i preslušavanje muzičkih i video zapisa. „Ove karakteristike znače da korisnici mogu da čuvaju, pristupaju i razmenjuju dokumente u hiljadama formata posredstvom Nokia online servisa, Share on Ovi, ili bilo kojih drugih sajtova. Ove karakteristike i jednostavan interfejs znače da će u mnogim slučajevima Nokia 2700 classic omogućiti korisniku prvo iskustvo korišćenja interneta“, zaključuje Petersen.

Sva tri modela se očekuju u maloprodaji u drugom kvartalu 2009. godine.

|Search:Find More About Novi modeli u ponudi najuspešnijih mobilnih telefona|

[ad#ad-post1]