BUDITE U KONTAKTU sa Samsung Mobile-om na Mobile World Kongresu 2009

Barselona, Španija, 16. februar, 2009. godine – Samsung Electronics Co. Ltd. jedan od vodećih proizvođača mobilnih telefona, danas je potvrdio nameru da postane kompanija sa najvećim rastom u mobilnoj industriji. Samsung je otkrio da je glavni adut ostvarenja ove vizije zapanjujuća paleta full-touch telefona i rešenja dizajniranih da se uklope u svačiji životni stil.

Budite u kontaktu

Zvezde Samsungove nove full-touch palete uključuju modele Ultra TOUCH – elegantan full-touch slajder telefon, OMNIAHD – Samsungov prvi Symbian full-touch telefon koji donosi “HD briljantnost” mobilnom svetu i BEAT Edition za zaljubljenike u muziku, dolazi u obliku dva modela – BEATDJ i BEATDISC . Stilski oblikovani, sa živopisnim full-touch AMOLED ekranom, ovi novi telefoni će učvrstiti Samsungovu poziciju na full-touch tržištu mobilnih telefona.

Mobilna rešenja za svakoga

Usavršavajući mobilno iskustvo, Samsung je takođe predstavio svoja najnovija rešenja i napredne sisteme na Mobile World kongresu. „Samsung Music”, „Samsung Live”, „ New PC Studio” i „Share Pix” omogućavaju pojednostavljenu multimedijalnu razmenu i preuzimanje podataka sa interneta. Nove opcije uključuju „LBS”, „Mobile Widget” i „Samsung Application”.

“Samsung Mobile Innovator”, forum za razvojne programere, otvara nove mogućnosti za saradnju sa partnerima koji rade na razvoju aplikacija, operaterima mreža i platformama, i postavljen je tako da dodatno ojača Samsungovu strategiju podrške otvorenom operativnom sistemu. Samsung je prikazao primamljive trendove u telekomunikacionim tehnologijama kroz prikaz Mobile WiMAX uređaja, USB priključake, UMPC i mobilnih telefone, kao i LTE tehnoloških rešenja.

San plave planete

Tokom Mobile World kongresa, Samsung je potvrdio svoju nameru da proizvodi najbolje eko – proizvode i promoviše očuvanje životne sredine. Pod sloganom – San plave planete (The Blue Earth Dream), Samsung je najavio svoj full touch mobilni telefon Blue Earth kojeg pokreće solarna energija. Telefon, napravljen od reciklirane plastike, dolazi sa jedinstvenim korisničkim interfejsom kako bi se skrenula pažnja na očuvanje krhkog okruženja.

JK Shin, izvršni potpredsednik i čelnik Mobile Communication odeljenja u kompaniji Samsung Electronics izjavio je: “Ponosni smo što smo u prilici da ove godine ponudimo holistička mobilna rešenja kroz široku mogućnost izbora jednog od full-touch telefona iz naše palete koji odgovaraju svačijem životnom stilu.”

On je dodao: “Zahvaljujući našoj poziciji na tržištu, imali smo veliki uspeh u 2008. godini i osigurali smo poziciju lidera u mobilnoj industriji. Uprkos trenutnim ekonomskim prilikama, naše ambicije ostaju iste i u 2009. godini, jer nastavljamo da krčimo put nizom inovativnih prozvoda i tehnologija.”

Budite u kontaktu sa Samsung Mobile-om! Saznajte više o našim proizvodima i rešenjima na adesi www.samsungmwc.com i posetite nas u hali 8, štand 8a139 na Mobile World Kongresu, Barselona.

|Search:Find More About BUDITE U KONTAKTU sa Samsung Mobile-om na Mobile World Kongresu 2009|

[ad#ad-post1]