Muzika sa Napstera na Logitech Squeezebox muzičkom plejeru

Beograd, 17. februar 2009 — Logitech Squeezebox mrežni muzički plejer od danas podržava nagrađivani pretplatnički internet muzički servis Napster®. Koristeći postojeću bežičnu kućnu mrežu i Squeezebox plejer sada je moguće preuzimati muzičke sadržaje iz Napsterove kolekcije koja sadrži više od sedam miliona pesama i slušati ih u dnevnoj, spavaćoj ili bilo kojoj drugoj prostoriji u stanu.

“Oduševljeni smo što se Napster pridružio našoj familiji mrežnih muzičkih servisa za Squeezebox liniju proizvoda”, kaže je Robin Selden, potpredsednik Logitech Streaming Media grupe, I dodaje: “Logitech Squeezebox je Wi-Fi uređaj, što znači da ne morate da razvlačite žice po stanu da biste uživali u Napsteru kad niste pored računara. Koju god muziku volite da slušate – rep, rege, Betovena ili klasični rok, Napster i Squeezebox nude uživanje u bilo kojoj prostoriji”.

Napster može da dostavi muziku na zahtev pomoću bilo kog Logitech Squeezebox mrežnog muzičkog plejera. Uz Napster prepušteni ste izboru između milion pesama svih vodećih izdavača i hiljade nezavisnih izdavačkih kuća, prilikom čega možete da se prisećate starih “favorite” i istražujete nova izdanja i Billboard listu.
“Napster, pionir digitalne muzike, uvek je pružao ultimativno interaktivno muzičko iskustvo, stvarajući bolje načine za otkrivanje, deljenje, nabavljanje i uživanje u muzici,” rekao je Brad Duea predsednik Napstera i dodao: “Muzika na internetu je sve popularnija, pa je i veza između Napstera i Logitech Squeezbox-a prirodna. Zajedno koriste potencijal digitalnog sveta za ljubitelje muzike širom sveta”.

Napster je dostupan u besplatnom probnom periodu od 30 dana za vlasnike Logitech Squeezebox-a u SAD-u, Kanadi, Velikoj Britaniji i Nemačkoj. Nakon toga, Napster će biti dostupan za 14.95 evra mesečno. Više detalja možete naći na www.logitechsqueezebox.com/napster

|Search:Find More About Muzika sa Napstera na Logitech Squeezebox muzičkom plejeru|

[ad#ad-post1]