SAMSUNG MOBILE POKREĆE NOVI WEB SITE ZA BIZNIS SMART TELEFONE

Samsung planira da dodatno ojača svoje pozicije u brzo rastućem segmentu smart telefona. Jedan od prvih koraka na tom putu je pokretanje web site-a za Samsungova poslovna rešenja http://business.samsungmobile.com.

Samsung Electronics Co., Ltd. vodeći proizvođač mobilnih telefona nastavlja sa strategijom “mobilni telefon za svačiji životni stil” nudeći niz telefonskih linija za različite ukuse i preferencije. Do sada je Samsung pokrenuo tri web site-a za tri proizvodna segmenta: stil (http://style.samsungmobile.com/), fotografija (http://pixon.samsungmobile.com/) i muzički telefoni (http://music.samsungmobile.com/).

Samsung je 16. februara pokrenuo website koji omogućava detaljnije informacije o poslovnim smartphone telefonima kao i korisnim aplikacijama za poslovne ljude.

– Novi “Samsung mobile Business Site” će omogućiti korporativnim korisnicima sve informacije i detalje koji su im ptorebni. Jasno struktuiran prikaz proizvoda istaći će sve važne poslovne odlike uz detaljni opis svakog modela kompletiran relevantnim detaljima. Upoređenje različitih modela, prikaz kako karakteristika tako i izgleda uređaja upotpunjeni su uputstvima i savetima za korišćenje.
– Korisnici mogu pristupiti i opštim informacijama iz sveta poslovnih rešenja
– Info pult – Mobilni Savetnik – objavljivaće tematske članke, studije slučaja i studije raznih proizvoda i aplikacija.
– Dodatno, novosti i newsletter servis omogućiće posetiocima da ostanu infromisanima o poslednjim dogadjajima poslovnih telefona i trendovima.

Web site će za početak biti dostupan samo na engleskom jeziku ali će i drugi jezici biti dodati tokom godine.

|Search:Find More About SAMSUNG MOBILE POKREĆE NOVI WEB SITE ZA BIZNIS SMART TELEFONE|

[ad#ad-post1]

tnews