Toshiba nudi jedinstvenu garanciju

Kompanija Toshiba je odlučila da pokrene akciju jedinstvene besplatne garancije za sve prenosive računare. Akcija nazvana „No Matter What Guarantee“ namenjena je i kupcima u Srbiji.

Ova garancija omogućava kupcima Toshibinih prenosivih računara, da ako nisu zadovoljni kupljenima računarom, mogu u roku od dve nedelje računar da vrate prodavcu i odustanu od kupovine.

Takođe, ovom jedinstvenom garancijom Toshiba se obavezuje da će zameniti ili popraviti prenosivi računar ako se slučajno ošteti u periodu od jedne godine.

Posebna pogodnost akcije „No Matter What Guarantee“ je da u slučaju krađe kupljenog Toshibinog prenosivog računara u roku od godinu dana, kupac dobija besplatno od Toshibe isti takav prenosivi računar.

„‘No Matter What Guarantee’ garancija je paket koji kupcima nudimo besplatno i koji je dodatna potvrda kvaliteta i pouzdanosti naših prenosivih računara. Takođe, želimo da tokom ekonomske krize kupcima obezbedimo slobodu prilikom kupovine. Ovim pokušavamo da opravdamo i povećamo nivo poverenja koji Toshiba uživa na tržištu,“ izjavio je povodom Toshibine akcije Sandor van der Ham, generalni menadžer Toshibe za Jugoistočnu Evropu, Tursku i Izrael.

Ova garancija će od danas biti dostupna za sve Toshibine prenosive računare u ovlašćenim prodavnicama u Srbiji.

Više detalja o ovoj akciji možete pročitati ovde https://www.trust-toshiba.com/index.php

|Search:Find More About Toshiba nudi jedinstvenu garanciju|

[ad#ad-post1]