Datalab organizuje seminar o ERP rešenjima

U saradnji sa Privrednom komorom Beograda i Udruženjem informatičke delatnosti, beogradska kompanija Datalab će u sredu, 11. marta 2009. godine organizovati poslovno-stručni skup sa temom: ERP poslovna rešenja – uspeh i u vreme krize.

Poslovati u uslovima kakvi vladaju na tržištu danas predstavlja svakodnevni izazov. Povećanje efikasnosti, optimizacija troškova i resursa predstavljaju glavni zadatak menadžmenta. Za realizaciju ovih zadataka potrebni su znanje i efikasni alati.

Cilj ovog poslovno-stručnog skupa je upoznavanje privrednika i menadžera sa mogućnostima i načinima korišćenja rešenja iz oblasti planiranja resursa kompanije (Enterprise Resource Planning, ERP) u savremenom poslovanju. Prisutni će imati prilike da saznaju više o mogućim rešenjima optimizacije poslovanja upotrebom ERP poslovnih rešenja, da se upoznaju sa iskustvima drugih korisnika, poslušaju savete stručnjaka iz ove oblasti itd.

Osim predstavnika Privredne komore Beograda i kompanije Datalab, prisutnima će se obratiti direktori dve uspešne domaće – Centroproizvod i BS Procesor, koji će iznati svoja iskustva iz prakse.

Seminar je besplatan i namenjen isključivo menadžerima. Prijava učesnika je obavezna, zbog ograničenog broja mesta.

Više informacija o seminaru kompanije Datalab potražite ovde http://www.datalab.co.yu/. |Search:Find More About Datalab organizuje seminar o ERP rešenjima|
[ad#ad-post1]