U Srbiji 11 opština nema svoju lokaciju na Internetu

Predstavnici Republičkog zavoda za informatiku i Internet i Stalne konferencije gradova i opština, dogovorili su se da zajednički pomognu u izradi i postavljanju web lokacija za 11 opština u Srbiji koje još uvek nemaju svoje prezentacije na Internetu.

Opštinske lokacije na Internetu još uvek nemaju: Bajina Bašta, Crna Trava, Crveni Krst kod Niša, Ćićevac, Majdanpek, Nova Varoš, Preševo, Rača, Rakovica, Sečanj i Trgovište.

Damir Baralić, direktor Republičkog zavoda za informatiku i Internet, najavio je da će Zavod prezentacije 11 opština smestiti na svojoj računarskoj infrastrukturi, načiniti operativni plan sa aktivnostima, izvršiocima i rokovima, i u što kraćem roku završiti prezentacije opština koje još uvek nemaju svoje lokacije na Internetu.

Po završetku izrade opštinskih web prezentacija, Zavod za informatiku i Internet obučiće opštinske službenike za samostalni unos i ažuriranje sadržaja lokacija, a angažovaće se i na daljem razvoju portala eUprava koji će omogućiti elektronsku identifikaciju građana i elektronske servise za građane i privredu.

|Search:Find More About U Srbiji 11 opština nema svoju lokaciju na Internetu|

[ad#ad-post1]