Saradnja Telekoma Srbija i Alcatel – Lucenta

Beograd, Srbija, 10. mart 2009. — Kompanija Alcatel-Lucent je danas objavila da je potpisan ugovor sa kompanijom Telekom Srbija, glavnim telekomunikacionim operatorom u Srbiji, čijom će se primenom proširiti, povećati i unaprediti postojeća mreža. Na ovaj način će Telekom Srbija proširiti svoju ponudu usluga za glas, podatke i širokopojasni Internet većem broju krajnjih korisnika, koji će imati mogućnost da osete sve pogodnosti koje kompanija Telekom Srbija pruža u korišćenju usluga novih tehnologija.

“Mi želimo da našim korisnicima, kako pravnim tako i fizičkim licima, pružimo širok spektar korisnih širokopojasnih usluga koje nude niz pogodnosti,” rekao je Saša Leković, direktor Direkcije za tehniku Telekoma Srbija.“ Alcatel-Lucent ima jedinstvenu mrežu eksperata u lokalnom timu, a njihova tehnička stručnost će nam omogućiti ekonomičnu modernizaciju u pružanju usluge. Na ovaj način ćemo našim klijentima ponuditi savremene usluge najboljeg kvaliteta u roku od samo nekoliko meseci.”

“20 godina uspešne saradnje sa Telekomom Srbije (i PTT Srbije) nam je omogućilo da shvatimo njihove potrebe u oblasti razvoja mreže i da zajedno radimo na traženju najboljeg rešenja,” rekao je Arnaud Le Ruen, Glavni predstavnik kompanije Alcatel-Lucent za područje Srbije. “Naša saradnja se neprestano razvijala tokom vremena i stigli smo do momenta kada se naša briga o potrošačima kao i kvalitet usluge prepoznatljivi.”

|Search:Find More About Saradnja Telekoma Srbija i Alcatel – Lucenta|

[ad#ad-post1]