ICM Electronics dobio prestiznu nagradu Aurea 2009

ICM Electronics, domaci lider u oblasti automatizacije i robotizacije proizvodnih procesa, 27. februara, otvorio je prvu srpsku fabriku za proizvodnju i montiranje robotskih linija u Platicevu. U drustvu velikog broja poslovnih partnera iz Srbije, Japana, Ceske, Belgije, Slovenije, na simbolican nacin, proizvodnju prvih srpskih robotskih linija pokrenuo je potpredsednik Vlade Srbije za privredni razvoj i ministar ekonomije i regionalnog razvoja, Mladjan Dinkic.

ICM Electronics je 9. marta, dobio prestiznu nagradu Aurea 2009 za investiciju godine, koju je direktoru ICM-a Draganu Micicu urucio Bozidar Djelic, potpredsednik Vlade i ministar za nauku i tehnoloski razvoj.

Privredna komora Srbije je nedavno urucila nagradu ICM Electronicsu za doprinos razvoju i unapredjenje privrede Srbije za 2008. godinu.

Otvaranje fabrike robotskih linija je, kako su predstavnici Vlade Srbije istakli, herojski poduhvat u ovo vreme ekonomske i finansijiske krize u zemlji i svetu.

Aktivnosti ICM Electronicsa, poput stipendiranja studenata i zaposljavanja visokostrucnog kadra su pokazatelj velike drustvene odgovornosti ove kompanije.

|Search:Find More About ICM Electronics dobio prestiznu nagradu Aurea 2009|

[ad#ad-post1]