Prvi Info Security Day u Srbiji

Kompanija DNS Arrow d.o.o. Beograd vodeći globalni distributer proizvoda, usluga i rešenja u oblasti elektronskih komponenti i kompjuterske opreme, organizovala je prvi Info Security Day u Srbiji, događaj koji je posvećen povećanju stepena sigurnosti podataka, mrežne i softverske infrastrukture u poslovnom okruženju.

Osnovne karakteristike koje odlikuju savremeno poslovanje su fleksibilnost, brzina i mogućnost prilagođavanja. Isti zahtevi postavljaju se i pred informatičku strukturu kao temelj savremenog poslovanja, stoga je neophodno u korelaciju dovesti sigurnost podataka i
produktivnost zaposlenih, a sve u uslovima sigurnosnih rizika.

Na Info Security Day-u predstavile su se vodeće kompanije u ovoj oblasti: CheckPoint – lider u domenu sigurnosti na internetu, kompanija koja nudi jedinstvenu sigurnosnu arhitekturu za periferna područja, interna i web sigurnosna rešenja koja štite poslovnu komunikaciju, mrežu, aplikaciju i udaljene lokacije. RSA – vodeća kompanija u oblasti visoko pouzdanih metoda zaštite korisničkih identiteta i informacija, kao i log event management rešenja. F5 – globalni lider u application delivery networking segmentu, kojem je cilj da osigura korisnicima poslovnu efikasnost koristeći snagu virtuelizacije kroz celu infrastrukturu. Vmware – lider na polju virtuelizacije predstavlja novo rešenje čiji je zadatak da zaštiti rastući broj virtuelnih podataka u velikim kompanijama.

Ove kompanije predstavile su rešenja koja omogućuju razmenu i pristup podacima u svako doba, sa svakog mesta, brzo i sigurno. Zajedno sa svojim profesionalnim servisom i strateškim partnerstvima sa drugim proizvođačima security rešenja, proizvodi daju mogućnost korisnicima da kritične informacije budu u rukama samo onih koji ih trebaju, a istovremeno ih štite od neovlašćenog pristupa, nudeći ptpunu kontrolu. Sa svojim višestruko nagrađivanim rešenjima i proizvodima koji se odnose na upravljanje pristupu informacijama i zaštiti identititeta, sigurnom mobilnom i udaljenom pristupu ove kompanije prednjače i nameću standarde u svojoj industriji. Proverene tehnologije, zadovoljni korisnici šire poverenje sve većeg broja ljudi da koriste sve prednosti interneta.

„Kompanija DNS Arrow d.o.o. Beograd u saradnji sa svojim partnerima pomogla je implementaciju rešenja ove vrste za velike data centre u Srbiji i na taj način omogućila efikasnije poslovanje određenih klijenata i optimizaciju troškova. Konstantno pratimo dešavanja na IT tržištu, pojavu novih proizvoda i tehnologija, kako bi podržali naše partnere i omogućili im da svojim korisnicima pruže još više dodatne vrednosti i na taj način povećaju svoju kompetitivnu prednost“. – istakao je Dejan Malić, direktor kompanije DNS Arrow u Srbiji.

Dogažaj Info Security Day organizovan je u saradnji sa lokalnim partnerima kompanije DNS Arrow d.o.o. Beogard: S&T, Com-4T, Pexim Solutions, Spinnaker i Teri.

|Search:Find More About Prvi Info Security Day u Srbiji|

[ad#ad-post1]