Allied Telesis održao Reseller Day

Allied Telesis, dobro poznati proizvođač IP/Ethernet mrežnih rešenja i jedan od vodećih učesnika u razvoju Triple Play mreža, zajedno sa svojim ovlašćenim distributerima za Srbiju, firmama Direct Link, Pakom Distribution System i Sion Net organizovao je u Hotelu Prestige u Beogradu tradicionalni Reseller Day, posvećen boljem upoznavanju sa njihovim proizvodima, rešenjima i novitetima u proizvodnom programu. Prvi put ove godine, Allied Telesis je Reseller Day organizovao zajedno sa svojim partnerima što je omogućilo veću razmenu iskustva, efikasnost u radu i naravno veću posećenost.

Skup je otvorio svojim predavanjem Jovan Bakočević, Country Manager za balkanski region, koji je akcenat stavio na zaštitu čovekove okoline, naglašavajući da je Allied Telesis prošle godine počeo sa proizvodnjom uređaja koji zadovoljavaju standard „Eco Friendly”. Eco Friendly zajednicu čine proizvođači čiji uređaji imaju smanjenu potrošnju električne energije, emisije ugljen-dioksida i umanjenu upotrebu škodljivih materijala prilikom proizvodnje.

Najveću pažnju posetilaca privukla je nova serija Layer 2 switcheva oznake 9000 koja pored brige o čovekovoj okolini ima i nove mogućnosti koje će omogućiti malim i srednjim preduzećima da na najlakši i finansijski najpovoljniji način nađu rešenja za svoje poslovne mreže.

Dva naredna predavanja održao je Viktor Krstić, Presales Engineer za balkanski region, koji je detaljnije predstavio Alliedov proizvodni program sa naglaskom na LAN/WAN rešenja. Skup je završen uspelim i veoma interesantnim testom predstavljenih uređaja.

|Search:Find More About Allied Telesis održao Reseller Day|

[ad#ad-post1]

tnews