Reorganizacija kompanije Fujitsu Siemens Computers

Fujitsu Siemens Computers je od 1. aprila u kompletnom vlasništvu kompanije Fujitsu Limited i preimenovan je u holding Fujitsu Technology Solutions. Nova kompanija funkcioniše združeno sa kompanijom Fujitsu Services sa objedinjenim rukovodstvom i pod nazivom Fujitsu. Obe kompanije proširuju svoju ponudu proizvoda, rešenja i usluga na globalnom nivou, pa do korporativnih klijenata u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike (EMEA).

„Mogućnostima i globalnom perspektivom koju donosi Fujitsu Technology Solutions možemo da transformišemo samo način na koji Fujitsu posluje,” izjavio je Kuniaki Nozoe, predsednik kompanije Fujitsu Limited. „Možemo da ‘razmišljamo globalno’ sa aspekta započinjanja novih proizvoda, a zatim ‘radimo lokalno’ pri opsluživanju potreba naših klijenata. Integracija Fujitsu Technology Solutionsa omogućiće Fujitsu grupi da ponudi potpuno integrisane proizvode i rešenja širom sveta.”

U kompaniji Fujitsu Technology Solutions ističu da će postati jedna od nosećih osovina globalnog istraživanja i razvoja u okviru grupe Fujitsu. Sa preko 10.000 zaposlenih u regionu EMEA, od toga 1.300 inženjera, predvodiće razvoj globalne platforme proizvoda, softvera i usluga za Fujitsu Group. Na svojim poslovnim lokacijama u Minhenu, Padernbornu i Augsburgu, Fujitsu Technology Solutions će voditi globalni razvoj IA servera (Intel arhitektura) i sistema za skladištenje podataka.

Takođe, kompanija Fujitsu Technology Solutions će nadalje moći klijentima u EMEA regionu da ponudi pristup globalnoj ponudi „Dinamičkih infrastruktura“ – izgrađenih oko IA servera, uz integrisane proizvode i IT rešenja – u saradnji sa kompanijom Fujitsu Services.

|Search:Find More About Reorganizacija kompanije Fujitsu Siemens Computers|

[ad#ad-post1]

tnews