Vip dobio milionitog korisnika

Broj korisnika kompanije Vip mobile u Srbiji popeo se na milion aktivnih korisnika, tako da je za samo dvadeset meseci poslovanja, kompanija Vip dostigla 10 posto udela na tržištu telekomunikacija u Srbiji.

,,Veoma smo ponosni što od danas Vipova zajednica okuplja milion korisnika”, rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora kompanije Vip. ,,Ovo znači da su građani prepoznali Vip kao pravu i sigurnu alternativu na tržištu. Od samog početka Vipov tim se trudio da zadovolji potrebe korisnika, a ovaj uspeh potvrđuje da smo odlično obavili svoj posao. Milion korisnika je, takođe, velika motivacija za dalji napredak.”

Milioniti korisnik je 30. marta posetio Vipov centar u Kragujevcu sa namerom da zasnuje postpejd ugovor. Reč je o Bojani Gvozdenović, dvadesetdevetogodišnjem agentu za nekretnine, koja kaže da joj se Vip dopada zato što ima najbolju ponudu na tržištu, uključujući i odlične telefone po povoljnim cenama, atraktivne tarifne pakete i stalne promocije. ,,Uopšte me ne čudi što su u kratkom roku pridobili milion korisnika, a ja im želim da što pre ostvare još milion’’, rekla je Bojana.

U želji da obeleži značajan jubilej, Vip će novim postpejd pretplatnicima od sutra ponuditi promotivne pakete sa povoljnim uslovima pretplae. Najpre će, iz raznovrsne ponude moći da izaberu jedan od odličnih telefona za samo jedan dinar, među kojima su Samsung J700, Sony Ericcson W320 ili Vip V528 sa Bluetooth slušalicom. Uz to će, kao specijalni poklon, sve dok traju zalihe, svaki novi postpejd korisnik dobiti i besplatan pripejd paket sa telefonom i SIM karticom: ultra tanki Vodafone 231 sa ekranom u boji i polifonim melodijama.

Pripejd korisnici će od sutra moći da do kraja godine koriste specijalni promotivni paket: novi i postojeći pripejd korisnici koji uplate dopunu od samo 100 dinara ili više, dobiće besplatno 1000 dinara kredita za nacionalne pozive, kao i 1000 SMS poruka i 1000 MMS poruka, sve u okviru Vip mreže. Sa svakom novom dopunom stiče se pravo na novi bonus, i tako sve do kraja godine.

|Search:Find More About Vip dobio milionitog korisnika|

[ad#ad-post1]