MasterCard Worldwide nastavlja sponzorstvo UEFA Lige šampiona

Brisel, 7. april, 2009. godine – MasterCard Worldwide je danas najavio da će nastaviti da bude zvanični partner UEFA Lige šampiona uključujući i sezonu 2012. godine, UEFA Super kup 2009., 2010. i 2011. godine. Trogodišnji ugovor će biti na snazi do kraja fudbalske sezone 2012. godine te će kompanija MasterCard nastaviti da bude sponzor putem svoje ekskluzivne linije usluga u oblasti plaćanja.

Havier Perez, Predsednik kompanije MasterCard Europe, kaže: „Sponzorstvo predstavlja ključnu komponentu u sklopu marketinških aktivnosti kompanije MasterCard na globalnom nivou, i zadovoljni smo jer smo obnovili saradnju sa UEFA Ligom šampiona. Nastavićemo da koristimo ovu platformu kako bismo obezbedili dodatnu vrednost našim akcionarima kroz uspostavljanje ekskluzivnih prilika za razvoj poslovanja finansijskim institucijama i trgovcima sa kojima smo partneri dok gradimo privrženost brendu MasterCard tako što nudimo neprocenjivo iskustvo vlasnicima MasterCard kartica.”

Dejvid Tejlor, Generalni sekretar kompanije UEFA je rekao: „Veoma smo srećni jer smo obnovili našu saradnju sa kompanijom MasterCard, jednim od najpoznatijih brendova na svetu. MasterCard je naš dugoročni partner i zadovoljni smo jer će nastaviti da podržava kompaniju UEFA i UEFA Ligu šampiona. UEFA Liga šampiona će nastaviti da bude snažna platforma koja će pomoći kompaniji MasterCard da kreira neprocenjivo iskustvo za milione vlasnika kartica širom sveta.”

MasterCard se pridružuje kompanijama Heineken, Sony i UniCredit kao četvrti zvanični sponzor fudbalskih sezona od 2009. do 2012. godine.

|Search:Find More About MasterCard Worldwide nastavlja sponzorstvo UEFA Lige šampiona|

[ad#ad-post1]