ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA u Beogradskoj areni u aprilu 2010!

Dinosaurusi su vladali planetom zemljom 200 miliona godina. Sada su ponovo tu, i kao glavni akteri izuzetne scenske postavke, tumaraju po arenama širom sveta.

ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA – SPEKTAKULARNA PREDSTAVA ZA IZVOĐENJE U ARENAMA očekuje publiku u Beogradskoj areni od 7. do 11. aprila 2010. godine.

Spektakl je zasnovan na nagrađivanoj seriji BBC-a, a pred publikom će oživeti dinosauruse u pravoj veličini u, nesumnjivo, jednoj od najuzbudljivijih i najinovativnijih produkcija! Ovaj šou nastao je u Australiji, gde je, nakon nekoliko godina planiranja, u januaru 2007. godine prvi put prikazan u „Acer“ areni u Sidneju. Pošto je postigao senzacionalan uspeh ubrzo je zakazana turneja po Americi, koja je otpočela samo tri meseca po održavanju rasprodatih termina u Australiji.

Od početka američke turneje u julu 2007. za šou ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA – Spektakl za arene sve karte su rasprodate i oboreni svi rekordi sa zaradom od 90 miliona dolara, a videlo ga je oko dva miliona ljudi. Godine 2007. ova pridukcija dobila je nagradu za Izvanredno postignuće u oblasti putujućih produkcija (Outstanding Achievment in Touring Event). Ova nagrada se dodeljuje za visok nivo u stvaralaštvu u obrazovnim, istorijskim i projektima zabave.

Predstaviće se deset vrsta dinosaurusa. Najveći među njima visok je oko 12 metara a dugačak oko 18,5 metara, od nosa do repa. Timu od 50 ljudi među kojima su bili inženjeri, proizvođači raznih materijala, majstori za pravljenje kože, umetnici, slikari, animatori, trebalo je godinu dana da naprave originalnu produkciju u radionici „Docklands“ u Melburnu, koja je toliko velika da bi se u njoj mogao parkirati avion Boing 747.

U predstavi se prikazuje evolucija dinosaurusa, kroz klimatske i tektonske promene koje su se odigravale, i koje su dovodile do istrebljenja mnogih vrsta. Uz gotovo filmski realizam ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA donosi nam interaktivne scene između dinosaurusa, pa tako publika može da vidi kako dinosaurusi mesožderi evoluiraju do stepena da hodaju na dve noge, i kako se biljojedi brane od nasilnijih grabljivaca.

Pred publikom se odigrava istorija sveta: cepaju se kontinenti, suve pustinje nestaju pred bujnim zelenim prerijama, nastaju snažni okeani iz vremena Jure, vulkani grme a šume gore u požarima, i na kraju ogromna kometa pogađa zemlju i izaziva uništenje dinosaurusa.

Ulaznice za spektakl ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA biće u prodaji već od 14. aprila 2009. godine! Više informacija o cenama i terminima očekuje vas početkom sledeće sedmice.

|Search:Find More About ŠETNJA SA DINOSAURUSIMA u Beogradskoj areni u aprilu 2010!|

[ad#ad-post1]