Promocija softverskih rešenja Primavera u Beogradu

Centar za upravljanje projektima CPM i kompanija Oracle organizuju u utorak 14. aprila u beogradskom hotelu IN promociju softverskih rešenja kompanije Primavera Systems za upravljanje investicionim projektima. Na promociji će se predstaviti srpska preduzeća koja su u svoje svakodnevno poslovanje uvele rešenja Primavera: Srbijagas, EDB Javno osvetljenje, Multicon inženjering i Imperial gradnja.

Primavera Systems nudi najsavremenija softverska rešenja za upravljanje projektima i portfolijima u građevinskoj industriji. Bez obzira na veličinu projekta, Primavera omogućava građevinskim preduzećima da efektivno upravljaju vremenom, troškovima, resursima, ugovorima i promenama, a investitorima omogućava da u realnom vremenu donesu odluke vezane za projekte koji utiču na njihovo poslovanje, dok izvođačima omogućava da uspešno planiraju, realizuju i kontrolišu svoje projekte.

Kompanija CPM više od deset godina uspešno sarađuje sa klijentima koji se bave investicionim projektima u građevinskoj industriji. CPM je kao dugogodišnji predstavnik kompanije Primavera Systems pomogao mnogim investitorskim preduzećima u regionu u uvođenju softverskih rešenja kopanije Primavera. Rešenja Primavera za upravljanje investicionim i razvojnim projektima se nalaze u primeni u kompanijama Energoprojekt, Telekom Srbija, Komercijalna banka, Multicon, Elektrodistribucija Beograd, EDB Javno Osvetljenje, Imperial gradnja, Srbijagas, MACE, Deneza M, Republička direkcija za infrastrukturu i drugim.

Promocija softverskih rešenja Primavera održaće se u periodu od 10,00 – 16,00 časova.

|Search:Find More About Promocija softverskih rešenja Primavera u Beogradu|

[ad#ad-post1]