Nova IT knjiga: Autodesk 3ds Max 2008

U izdanju Mikro knjige objavljena je knjiga Autodesk 3ds Max 2008. Ovaj sveobuhvatan udžbenik postupno vodi animatore i dizajnere kroz sve mogućnosti programa. Jednako je posvećen potrebama početnika i iskusnih korisnika 3ds Maxa.

3ds Max je softverski paket za 3D animacije i modelovanje, razvijen u kompaniji Autodesk Media and Entertainment. Masovno se koristi u arhitekturi, projektovanju igara, vizuelizaciji dizajna i izradi umetničkih vizuelnih efekata. Skup alatki za animaciju likova, Biped, opcije za modelovanje poligona i dodeljivanje tekstura, čine ga idealnom platformom za rad 3D modelera i animatora. Intuitivno korisničko okruženje i alatke za organizovanje rada u 3ds Maxu 2008, olakšavaju posao stručnjacima za vizuelizaciju projekata.

Knjiga 3ds Max 2008 opisuje nove i upečatljivije osobine programa Autodesk 3ds Max 2008. Imajući na umu različite potrebe korisnika, u ovoj knjizi su prvo predstavljene osnovne osobine 3ds Maxa 2008, a potom se postepeno prelazi na opisivanje naprednijih 3D modela i animacija.

Autor knjige je prihvatio udžbenički pristup i učenje uz rad. Oko 35 realnih 3D animacija i projekata 3D modelovanja upotrebljeno je za vežbe u ovoj knjizi. Zahvaljujući tome, korisnik može da poveže lekcije iz knjige sa stvarnim modelima. U knjizi se nalazi i pedesetak zadataka zasnovanih na realnim projektima.

Svako poglavlje se završava testom za samostalnu proveru znanja koji korisnicima omogućava da provere stečeno znanje. Odgovori na pitanja iz testa nalaze se na kraju poglavlja. Pored toga, na kraju poglavlja nalaze se i pitanja i zadaci koje predavači mogu koristiti pri proveri znanja polaznika kurseva.

Tekst ove knjige na 792 strane ilustrovan je sa oko 1500 crteža i slika ekrana. Više detalja o knjizi 3ds Max 2008 možete videti ovde http://www.mk.co.yu/store/prikaz.php?ref=978-86-7555-330-4

|Search:Find More About Nova IT knjiga: Autodesk 3ds Max 2008|

[ad#ad-post1]

tnews