Stoni računar HP dx2420 kombinacija je dobrog dizajna i pristupačne cene, a namenjen je malim i srednjim preduzećima

BEOGRAD, april 2009 – HP je predstavio HP dx2420 Business Desktop PC, pristupačan stoni računar namenjen obavljanju svakodnevnih poslova u malim i srednjim preduzećima. HP dx2420 doprinosi produktivnosti, lako se može proširiti, vrlo je pouzdan, sa kućištem modernog i uglađenog izgleda.

“Korisnicima u malim preduzećima potrebni su pristupačni računari koji su potpuno funkcionalni, lako se postavljaju i koriste. Pošto je ostavljanje pravog utiska na korisnike i klijente od suštinskog značaja, oni ne žele da prave kompromise po pitanju stila i dizajna”, rekao je Karl Sniman, potpredsednik HP-ove grupe za personalne sisteme u EMEA regionu. “Zahvaljujući HP dx2420 računaru, korisnici u malim preduzećima dobijaju moderan stoni računar izuzetnih performansi, po pristupačnoj ceni”.

Zahvaljujući kombinaciji metalne površine i klavir finiša, poslovni stoni računar HP dx2420 idealan je dodatak lepo uređenim kancelarijama. Izbor optičkih drajvova obezbeđuje mogućnost čitanja velikog broja digitalnih medija, a USB 2.0 konektori olakšavaju povezivanje dodatnih uređaja i pružaju brz prenos podataka. Audio konektori smešteni su i na prednjoj i na zadnjoj strani i pružaju dodatnu fleksibilnost u radu.

HP dx2420 koristi Windows Vista® operativni sistem, dokazane Intel® procesore, čipset i GMA grafički čip, a dolazi sa unapred instaliranim poslovnim aplikacijama koje omogućavaju korisnicima da budu produktivni od trenutka kada pokrenu računar.

Kompaktno kućište, srednje veličine, napravljeno je tako da ima prostora za ugradnju novih komponenti i proširenja, pa HP dx2420 može da se razvija paralelno sa potrebama poslovanja. Funkcionalnost računara lako se proširuje dodacima poput “22-u-1” čitača memorijskih kartica, drugog hard diska ili optičkog drajva, kao i SuperMulti LightScribe drajva koji omogućava direktno štampanje na diskovima.

Cene i dostupnost

Poslovni stoni računar HP dx2420 biće dostupan na našem tržištu od maja, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 250 do 450 evra. Više informacija o HP-ovoj ponudi stonih računara možete naći na adresi www.hp.com/go/businessdesktops

|Search:Find More About Stoni računar HP dx2420 kombinacija je dobrog dizajna i pristupačne cene, a namenjen je malim i srednjim preduzećima|

[ad#ad-post1]

tnews