Sve jednostavniji sastanci na daljinu lako dostupni malim preduzećima

BEOGRAD, 15. april 2009. godine – Cisco je predstavio novi paket Cisco TelePresence proizvoda i aplikacije koje omogućavaju saradnju bilo gde, uz smanjenje troškova i novo korisničko iskustvo. Kolaboracija je moguća svuda – od malih i srednjih preduzeća do velikih kompanija. Organizacije svih veličina, regionalne kancelarije i radnici na udaljenim lokacijama, sada će biti u mogućnosti da iskuse Cisco TelePresence iz bilo kog okruženja soba za konferencije, standardnih video konferencijskih sesija ili sesija zasnovanih na web- u, uključujući Cisco WebEx.

Kolaboracija igra direktnu ulogu u pet oblasti na koje su korisnici fokusirani u današnjoj poslovnoj klimi: Rešenja za kolaboraciju kao TelePresence izjednačavaju se sa bržim povraćajem investicije kako se troškovi putovanja smanjuju; oslobađa se potencijal zaposlenih; stvara se bliži odnos sa klijentima; približava se ključnim korisnicima; korisnici se uključuju u proces donošenja odluka.

Cisco predstavlja dve nove aplikacije koje odvode Cisco TelePresence daleko ispred sastanaka:

Prva aplikacija transformiše sobe u HD studije za snimanje jednostavnim pritiskom na dugme kako bi se stvorili i objavili sadržaji. Sa ovom novom aplikacijom donosi se jednostavniji i jeftiniji video za korisnike. Omogućava korisnicima da uštede novac kako u kreiranju sadržaja, tako i u dozvoljavanju ljudima da više sarađuju.Takođe predstavlja nov način za komuniciranje, sa mogućnošću pravljenja videa. Sadržaj može biti automatski objavljen različitim okruženjima: mobilni telefoni, TelePresence sobe, web i digitalni potpis.
Druga aplikacija olakšava menadžerima koji se bave organizacijom događaja da obezbede veći broj događaja putem Cisco TelePresence, kao što su sastanci kompanija ili seminari. Nova skupina Cisco TelePresence proizvoda i aplikacija proširuje video mogućnosti širom Cisco collaboration portfolio. Ova sredstva daju publici nova iskustva. Za menadžere i organizatore različitih vrsta događaja ovo je potpuno nov način da se događaji urade povoljnije.

Predstavljen je i Cisco TelePresence System 1300 Series: Prvi Cisco TelePresence sistem napravljen za grupu do šest ljudi u zajedničkoj sobi za sastanke koristi jedan ekran i tri kamere. Za razliku od prethodnih TelePresence jedinica, manjih je dimenzija i služi se postojećim stolovima u konferencijskim sobama, pružajući mogućnosti fleksibilnijeg razvoja za predstavništva i preduzeća svih veličina.

“Cisco je nanovo osmislio kako korisnici mogu iskusiti Cisco TelePresence i kako kompanije mogu promeniti način na koji posluju sarađujući na potpuno nov način. Od ličnih sastanaka sa savršenom interoperabilnošću, snimaka za prenos visokog kvaliteta, do sofisticiranih događaja, ovaj sledeći talas aplikacija za kolaboraciju značajno proširuje mogućnosti Cisco TelePresence, čineći ga korisnijim i fleksibilnijim za sve u svakoj kompaniji”, rekao je Charles Stucki, potpredsednik i direktor, TelePresence Systems Business Unit u kompaniji Cisco.

|Search:Find More About Sve jednostavniji sastanci na daljinu lako dostupni malim preduzećima|

[ad#ad-post1]