Maestro PayPass gift kartica Banke Intesa proglašena za karticu godine na Tehnobanku

Beograd, 2009 – Maestro PayPass gift kartica Banke Intesa proglašena je najboljim kartičarskim proizvodom u 2008. godini na devetoj međunarodnoj konferenciji o bankarskim tehnologijama „Tehnobank“ ovog meseca u Beogradu.
Maestro PayPass gift kartica, izdata saradnjom kompanija MasterCard, Banca Intesa i tržnog centra Delta City, je prva dopunjiva gift kartica izdata u Srbiji, ali i prva kartica u regionu Jugoistočne Evrope sa ugrađenom inovativnom beskontaktnom tehnologijom PayPass.

Tokom dvodnevne konferencije, oko 40 kompanija koje su uzele učešće, imalo je priliku da nominuje bilo koji kartičarski proizvod za karticu godine i obrazloži svoju nominaciju. Maestro PayPass gift kartica Banke Intesa je proglašen najboljim i najinovativnijm kartičarskim proizvodom uvedenom na srpskom tržištu u toku protekle godine.

„Drago mi je što su stručnjaci koji rade u bankarskom sektoru potvrdili da proizvod koji spaja tehnologiju dopunjive kartice i beskontaktnog plaćanja odista predstavlja značajan pomak na tržištu. Zajedno sa svojim partnerima, Banka Intesom i tržnim centrom Delta City, nadamo se da će vlasnici platnih kartica i potrošači u Srbiji brzo prepoznati vrednost ove kartice, koja umnogome predstavlja budućnost“, rekao je Manuel Alexe, potpredsednik za Balkan u kompaniji MasterCard Europe.

Na konferenciji Tehnobank, MasterCard je predstavio PayPass, inovativnu tehnologiju beskontaktnog plaćanja. PayPass je beskontakna platna tehnologija koja vlasnicima omogućava da sume u vrednosti do dve hiljade dinara plate samo samo dodirom platne kartice ili predmeta u koji je tehnologija ugrađena sa POS terminalom, bez autorizacije PIN brojem ili potpisom.Ovo je brza, sigurna i pogodna zamena za keš pri sitnim svakodnevnim kupovinama. Za PayPass transakciju je potrebno manje od sekunde, a tehnologija se, pored u kartice, može ugraditi u ručne satove, mobilne telefone, priveske za ključeve i tako dalje.

|Search:Find More About Maestro PayPass gift kartica Banke Intesa proglašena za karticu godine na Tehnobanku|

[ad#ad-post1]

tnews