ComTrade Group poklonio informacioni zdravstveni sistem

Kompanija Spinnaker New Technologies, članica kompanije ComTrade Group, poklonila je Domu zdravlja u Barajevu informacioni zdravstveni sistem vredan 6,5 miliona dinara. Osim savremenog rešenja informacionog zdravstvenog sistema za primarnu zdravstvenu zaštitu, kompanija ComtTrade Group obezbedila je i implementaciju i obuku medicinskog kadra za korišćenje.

“Barajevski dom zdravlja, zahvaljujući donaciji ComTradea, sada ima savremen informacioni sistem. Upravo se u Barajevu postiglo da lekari mogu više da se bave pacijentima, a manje administracijom. Izuzetno je važno za velike kompanije u Beogradu da pokažu društvenu odgovornost i pomognu razvoj u svom gradu. Ovo je sjajan primer kako kompanija koja je vrhunska u svojoj oblasti i postiže dobre rezultate u velikom delu sveta, svoje znanje, koje mnogo vredi, pokloni gradu u vidu velike donacije”, izjavio je gradonačelnik Beograda Dragan Đilas prilikom svečanog uručivanja donacije.

“Ovaj informacioni zdravstveni sistem za primarnu zdravstvenu zaštitu jedan je od najsavremenijih koji su implementirani u Srbiji i nadam se da će u narednom periodu ovo postati standard u našem zdravstvu, bar što se tiče elektronskog zdravstva i elektronskih kartona”, istakao je Veselin Jevrosimović, predsednik kompanije ComTrade Group.

Osim sistema implementiranog u Domu zdravlja u Barajevu, kompanija Spinnaker, razvila je i bolnički informacioni sistem za Opštu bolnicu u Zrenjaninu, koji obuhvata sve specijalističke ordinacije i stacionarno lečenje, gde svakodnevno 1.000 medicinskih stručnjaka brine o zdravlju više od 90 hiljada pacijenata.

|Search:Find More About ComTrade Group poklonio informacioni zdravstveni sistem|

[ad#ad-post1]