FAMILY SPORT – GENERALNI UVOZNIK ZA HEAD

Beograd, 06. maj 2009 – Kompanija Family Sport potpisala je danas ugovor sa kompanijom HEAD, globalnim liderom među proizvođačima premium sportske opreme. Ovim ugovorom kompanija Family Sport će u narednih pet godina biti generalni uvoznik robne marke HEAD. Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovali su Srđan Đoković, direktor Family Sporta i Kristof Nic, generalni direktor kompanije HEAD International GmbH.

„Saradnja sa kompanijom HEAD za Familiy Sport ima poseban značaj. Predstavnike kompanije HEAD veoma poštujem i drago mi je što je naš partnerski odnos krunisan ugovorom o saradnji. Nakon potpisivanja ovog ugovora bićemo generalni distributeri HEDA-a za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i na taj način ćemo obezbediti da svima bude dostupna njihova kvalitetna sportska oprema“, izjavio je Srđan Đoković.

„Sjani mečevi i vrhunski tenis su događaji koji su nezaobilazni kada je u pitanju oprema kompanije HEAD. Saradnja sa kompanijom Family Sport i nama, takođe, mnogo znači, jer smo je prepoznali kao dugoročni partnerski odnos, tako da smo potpisali ugovor na pet godina, koji će se u kasnijim fazama realizacije proširiti i na ostale zemlje u regionu“, istakao je Kristof Nic.

Da prijatelsjto između ove dve kompanije već uveliko traje govori i činjenica da Novak Đoković, treći teniser sveta mečeve igra sa HEAD-ovim reketima. Sve dodatne informacije o HEAD-ovoj opremi možete saznati putem sajta www.head.com

|Search:Find More About FAMILY SPORT – GENERALNI UVOZNIK ZA HEAD|

[ad#ad-post1]