Manifestacija FabrikaZnanja u ComTradeu

Kompanija ComTrade Group će u okviru manifestacije ComTrade – Fabrika Znanja, koja će se održati od 11. do 15. maja u Beogradu, prikazati potencijale novih tehnologija i poslovnih rešenja u. Ovaj petodnevni skup okupiće partnere ComTradea i veliki broj gostiju iz oblasti nauke, biznisa, politike i javnog života. Tokom prva dva dana skupa, ComTrade će ugostiti stotine učenika osnovnih i srednjih škola iz čitave Srbije, kao i studente tehničkih i IT fakulteta.

Skup će biti organizovan u sedištu kompanije ComTrade Group na Novom Beogradu (Savski Nasip 7). Zgrada ComTrade tehnološkog centra će za ovu priliku biti pretvorena u pravi dvospratni demonstracioni centar, uz veliki broj izloženih računara na kojima će posetioci moći da vide prezentacije aktuelnih projekata.

Svečano otvaranje manifestacije ComTrade – Fabrika Znanja je u ponedeljak, 11. maja u 11 časova, a biće prisutno i dve stotine učenika, profesora, zvanica iz javnog života i predstavnika medija. Manifestaciju će otvoriti Mirko Cvetković, predsednik Vlade Republike Srbije

Predavanjima i prezentacijama prisustvovaće pozvani gosti i predstavnici elektronskih i štampanih medija, ali je skup otvoren i za posetioce koji će imati priliku da kupe ComTrade računare uz popust od 10 popusta.

ComTrade Group planira da ova manifestacija postane tradicionalna i tako podrži rad mnogih pojedinaca i organizacija koje rade na promociji informacionih tehnologija u Srbiji.

|Search:Find More About Manifestacija FabrikaZnanja u ComTradeu|

[ad#ad-post1]