Odrzano finale takmicenja -Programer Junior 2009-

Odrzano je finale cetvrtog po redu takmicenja “Programer Junior 2009”, koje organizuju Drustvo matematicara Srbije i Racunarska gimnazija iz Beograda. Prvo mesto i laptop osvojio je Momcilo Gajic, ucenik 8. razreda O.S. Desanka Maksimovic iz Valjeva. Drugu nagradu, mobilni telefon, osvojio je Dragan ÐikandiC, ucenik 7. razreda O.S. S. Golubovic Mitraljeta iz Batajnice. Trece mesto pripalo je Kristini Vasiljevic, ucenici 7. razreda O.S. Velimir Markicevic iz Majdanpeka, a kao nagradu dobila je eksterni hard disk.

Komisija posebno pohvaljuje i sledece takmicare: Colic Nemanju, Nikolu Krstica, Milicu Bekvalac, Ivana Palijana, Draganu Velicic i Daniijela Drvenkara. Svi pohvaljeni finalisti dobili su po knjigu sponzora takmicenja.

“Programer Junior” je informaticko takmicenje za ucenike sedmih i osmih razreda osnovnih skola iz Srbije. Ove godine na adresu Racunarske gimnazije stiglo je oko 100 radova, od tog broja 40 je pozvano na finale takmicenja. Svi ucesnici su dobili na poklon knjigu sponzora takmicenja, kompanije CET Computer Equipment and Trade i izdavacke kuce Portalibris.

Vise informacije mozete videti na sajtu Racunarske gimnazije http://www.rg.edu.yu/

|Search:Find More About Odrzano finale takmicenja “Programer Junior 2009”|

[ad#ad-post1]