Canon osvojio pet priznanja

Kompanija Canon osvojila je pet priznanja prestižne evropske asocijacije za proizvode iz područja fotografije i grafičke štampe, udruženja TIPA (Technical Image Press Association).

Fotoaparat Canon EOS 5D Mark II proglašen je za „Najbolji profesionalni D-SLR fotoaparat u 2009. godini“. Sudije su ga okarakterisale kao brz, diskretan i pouzdan D-SLR fotoaparat koji kvalitetom izaziva najbolje iz klase profesionalnih fotoaparata.

Priznanje „Najbolji kompaktni profesionalni fotoaparat u 2009.“ osvojio je Canon PowerShot G10 uz komentar da je odlično napravljen i da odlično leži u ruci što obezbeđuje stabilnost pri fotografisanju.

Nagrada „Najbolji profesionalni objektiv u 2009.“ pripala je objektivu Canon TS-E 17mm f/4L, uz preporuku „profesionalni izbor za snimanje pejzaža i arhitekture“.

Štampaču Canon PIXMA Pro9500 Mark II, koji je impresionirao žiri mogućnostima koje pruža, dodeljeno je priznanje „Najbolji profesionalni foto štampač u 2009.“ između ostalog i zato što koristi sistem pigmentnih pojedinačnih mastila u 10 boja, uključujući mat crnu i foto crnu, što omogućava štampu na sjajnim i na mat medijima bez menjanja rezervoara sa mastilom.

Za „Najbolju profesionalnu HD kameru u 2009.“ proglašena je kamera Canon LEGRIA HF S10 koja koristi kombinaciju Full HD senzora sa 8 megapiksela, Canon HD video sočiva sa 10x optičkim zumom i DIGIC DV III procesora za stvaranje video zapisa izuzetnog kvaliteta.

|Search:Find More About Canon osvojio pet priznanja|

[ad#ad-post1]