MasterCard lansira Internet sajt na srpskom jeziku

Beograd, 13. maj 2009 – MasterCard je najavio lansiranje odeljka za Srbiju na svom korporativnom Internet sajtu http://www.mastercard.com/sr/personal/sr/index.html. Broj korisnika platnih kartica u Srbiji se ubrzano povećava kao i interesovanje srpskih korisnika za sofisticirane načine plaćanja, stoga MasterCard sada približava svoje usluge i stručnost korisnicima u ovoj zemlji.

Na Internet sajtu možete pronaći osnovne informacije o vrstama platnih kartica, mreži bankomata u Srbiji i načinima dobijanja kartice, kao i korisne savete o tome kako se korisnici mogu zaštiti od prevare, šta da urade ako im je ukradena kartica ili ako je izgube, koji su najbolji načini plaćanja u inostranstvu i ostale praktične savete. Novi Internet sajt takođe ima i edukativni karakter, jer obezbeđuje listu najvažnijih izraza neophodnih za razumevanje upotrebe platnih kartica.

“Srbija je tržište koje se razvija i koje je važno za MasterCard. Obezbeđujući lak pristup informacijama na lokalnom jeziku, nadamo se da će ova inicijativa omogućiti većem broju ljudi da koriste ovaj način plaćanja i dati značajan doprinos finansijskom razvoju. Internet sajt će nastaviti da se razvija uz povratne informacije koje budemo dobijali od naših korisnika”, rekao je Manuel Alekse, zamenik potpredsednika MasterCarda za region evropskih tržišta u razvoju.

|Search:Find More About MasterCard lansira Internet sajt na srpskom jeziku|

[ad#ad-post1]