SAP savetuje u borbi protiv krize

Strategije koje domaće kompanije mogu da primene u prevazilaženju svetske ekonomske krize – biće tema ovogodišnje konferencije „Strategies for Success in the New Reality“, koja će u sklopu SAP World Tour 09, a uz podršku EMG, biti održana 2. juna u Beogradu.

Na konferenciji koju organizuje kompanija SAP, svetski lider u oblasti poslovnih rešenja, čelnici više od 300 najuspešnijih kompanija u Srbiji imaće priliku da čuju od vodećih svetskih stručnjaka najnovija iskustva u borbi protiv globalne krize.

Konferencija pod nazivom „Strategije uspeha u novoj realnosti“ biće posvećena strategijama koje kompanije mogu da primene da bi se uspešno prilagodile aktuelnoj ekonomskoj situaciji i spremno dočekale poboljšanje poslovne klime i novi ekonomski zamah.

„SAP korporacija svakodnevno pruža podršku kompanijama širom sveta, kako bi unapredile svoje poslovanje, smanjile troškove i povećale efikasnost. U vreme kada celokupna svetska ekonomija obiluje izazovima i kada se negativni efekti prenose i na domaću ekonomiju, odlučili smo da kroz ovu konferenciju domaćim preduzećima ponudimo informacije, znanje, iskustvo i strategije koje primenjuju najveće kompanije u svetu”, istakao je Vladimir Popović, novi generalni direktor SAP West Balkans.

Sa generalnim direktorima, predsednicima upravnih odbora i vlasnicima 300 najuspešnijih srpskih kompanija svoje znanje i iskustvo podeliće vrhunski domaći i strani stručnjaci, među kojima će biti i specijalni gost konferenecije, gospodin Les Hayman – jedan od najtraženijih predavača SAP kompanije na globalnom nivou, i gospođa Danica Popović, redovna profesorka na Ekonomskom fakultetu u Beogradu i članica Centra za liberalno-demokratske studije.

Učesnicima SAP World Tour 09 konferencije obratiće se i najviši rukovodioci velikih domaćih preduzeća, koji će govoriti o uticaju svetske ekonomske krize na poslovanje preduzeća kojima upravljaju i o strategijama koje primenjuju da bi ublažili efekte krize.

Više detalja o programu konferencije možete da vidite ovde http://www.emportal.rs/ekonference/

|Search:Find More About SAP savetuje u borbi protiv krize|

[ad#ad-post1]