Tržište laptopova dobija novog igrača – HONOR MagicBook 14 stiže u Srbiju

Honor Mlaptop

Beograd, 15. maj 2020. godine – Kompanija HONOR objavila je danas dolazak svog premijernog uređaja iz laptop kategorije na tržište Srbije, HONOR MagicBook. Tehnologija je postala sastavni deo svakodnevnih života, pa je tako gotovo nemoguće zamisliti osobu bez pametnog telefona ili laptopa. Viđene su impresivne inovacije u oblasti pametnih telefona, ali isto se ne može reći za industriju laptopova. Laptopovi su najbolji inovativni alat za postizanje svih zahteva potrošača a industrija laptopova je manje inovativna. Kompanija HONOR je uočila ove nedostatke i razvila HONOR MagicBook 14 laptop, koji će korisnicima ponuditi izvanrednu kombinaciju parformansi, pristupačne cene i atraktivnog dizajna.

Moćan i kompaktan

Čak i korisnici koji su zadovoljni personalnim računarom koji je ograničen na prostor stola, podjednako vrednuju dizajn računar, kao i njegovu snagu i performanse. Suština laptopova jeste da ponude brojne vrednosti – Treba da budu dovoljno mali i laki da budu prenosivi, ali i dalje dovoljno moćni da pokreću složene i zahtevne programe. Međutim, većina laptopova ulaznog ili srednjeg nivoa obično je masivna, bez previše elegancije ili kompaktnosti. Usled nedostatka opcija i manjka raznolikosti, kupovina pravog laptopa može biti zaštrašujući i zbunjujući izazov. Bilo da je u pitanju poslovna ili personalna upotreba, HONOR MagicBook predstavlja savršen izbor, budući da kombinuje osećaj vrhunskog uređaja, elegantan dizajn, kvalitetnu izradu i izvanredne performanse. Jedan od najatraktivnijih segmenata ovog laptopa jeste njegova ivica koja je obložena posebnim materijalom koji se presijava i na taj način stavlja ovaj uređaj u posebnu klasu računara.

Brzo punjenje

Sam učinak više nije jedini faktor u donošenju odluka o kupovini računara. Potrošači žele da jednostavno surfuju internetom, proveravaju elektronsku poštu, svakodnevno rade u MS Office programima, pa čak i povremeno da se razonode uz video igre, filmove ili serije. Prenosivost je izazovna zbog tradicionalnog masivnog konektora. Međutim, MagicBook serija latopova puni se preko C-konektor koji ima brzi C punjač od 65W. Jedan punjač ima dovoljan kapacitet da napuni pametni telefon i laptop. Sam laptop poseduje bateriju od 56Wh koja ima autonomiju rada do 10h, što ga čini savršeno prenosivim i pogodnim za korišćenje tokom celog dana.

Bezbednost

Laptop predstavlja izuzetno lični uređaj i mora se dobro zaštititi. Istraživanjem tržišta ustanovljeno je da veoma mali procenat korisnika redovno vodi video razgovore pomoću veb kamere laptopa, a oni koji to ne rade često postavljaju zaštitu na kameru iz bezbednosnih razloga. MagicBook poseduje pop-up veb kameru koja omogućuje korisnicima da im kamera bude dostupna samo kada to žele. Kamera se nalazi u jednom od tastera na tastaturi i aktivira se isključivo klikom korisnika, što znači da je apsolutno bezbedna od hakera i drugih neželjenih osoba koje žele da kompromituju bezbednost korisnika. Integracija otiska prsta sa dugmetom za uključivanje takođe daje dodatnu bezbednost i podiže zaštitu podataka na viši nivo.

Povezanost

Današnji korisnici žive u povezanom digitalnom svetu, u kom koriste različite pametne i druge uređaja tokom dana. Kako bi napravila savršenu simbiozu između ovih uređaja, kompanija HONOR izradila je poseban ekosistem u kom su svi uređaji povezani i pomaže u jednostavnom prebacivanju podataka/sadržaja. Sa Magic-link 2.0 opcijom korisnicim mogu da kontrolišu HONOR uređaje preko MagicBook laptopa i na taj način povećaju stepen produktivnosti.

Potražnja za personalnim računarima značajno je porasla u prvom kvartalu 2020. godine usled rada od kuće i karantinskih uslova koji su bili aktuelni u većem delu sveta. Industrija personalnih računara je unapređena usled globalne COVID-19 pandemije, uz znatno povećanu prodaju u prvom kvartalu 2020. godine. Deci su takođe potrebni sopstveni personalni računari budući da su škole zatvorene i časovi se sada održavaju online. Upravo ovakva situacija zahteva i nova rešenja na tržištu laptopova, a HONOR sa svojim MagicBook podelom planira da industrijske norme podigne na viši nivo.

O kompaniji HONOR

HONOR je jedan od vodećih svetskih brendova mobilnih telefona. Brend je kreiran sa ciljem da zadovolji potrebe korisnika koji primarno koriste digitalne kanale komunikacije kroz uređaje optimizovane za upotrebu interneta. Superiorno korisničko iskustvo inspiriše kreativnost i ostvarenje ciljeva i snova. Kompanija HONOR želi da se izdvoji od drugih tehnoloških brendova tako što će da demonstrira hrabrost brenda da stvari radi drugačije i uradi sve što je potrebno da svojim korisnicima obezbedi najnovije inovativne tehnologije.

Za više informacija, posetite veb stranicu kompanije HONOR, na https://www.hihonor.com/rs/, ili nas zapratite na društvenim mrežama.

Izvor: Popup Advertising

newsmaster