NOKIA „Music Gets You Talking“ žurka

Beograd, 12. jun 2009 – U organizaciji kompanije Nokia, peta po redu „Music Gets You Talking“ žurka odžaće se u subotu, 20. juna na donjem Kalemegdanu, ispod Barutane, sa početkom u 22 časa.

Kao poklon svim ljubiteljima klubskog zvuka, kao glavne zvezde nove „Music Gets You Talking“ žurke, Nokia eksluzivno dovodi izvođače Ladytron i Cicada.

Ladytron elektro-pop sastav dolazi iz Liverpula i predstaviće najbolje remikse koje su radili za svetski poznate izvođače Placebo, Blondie, Goldfrapp, Bloc Party, Nine Inch Nails i mnoge druge. Iza njih su četiri studijska albuma i tri kompilacije.

Cicada je britanski elektro sastav koji je do sada radio remikse za grupe Depeche Mode, New Order, Editors, Soft Cell, ali i za Danni Minogue. Prvi CD izdali su 2006. godine a ove godine će na beogradskoj Nokia zabavi eksluzivno promovisati album „Roulette“.

Još jedan gost 20. juna biće i Jody Wisternoff koji se bavi progresivnim house zvukom, a ovih dana producira novu muziku inspirisanu muzikom osamdesetih.

Svi ljubitelji ovih izvođača mogu vrlo lako nabaviti ulaznice za „Music Gets You Talking“ žurku. Potrebno je samo poslati SMS sadržine MGYT na broj 2227 (dostupno za sve mreže) i kao odgovor će stići bar kod koji omogućava ulaz na „Music Gets You Talking“ žurku.

|Search:Find More About NOKIA „Music Gets You Talking“ žurka|

[ad#ad-post1]