SAMSUNG JET: ‘PAMETNIJI OD SMART TELEFONA’

Samsung Mobile je ponosan što predstavlja Samsung Jet telefon– vrhunsku inovaciju koja će označiti novo poglavlje u istoriji full touch telefona. Opremljen svim opcijama, Samsung Jet nudi najbolje karakteristike kada su u pitanju potrošnja struje, brzina i osvetljenost, smešteni u elegantno i sa stilom dizajnirano kućište kako bi se omogućilo jedinstveno full-touch isksutvo.
Funkcije smart telefona sa jednostavnim pristupom

Samsung Jet inovativne odlike smart telefona čine da ovaj telefon uistinu bude “pametniji” od smart telefona. Omogućujući potpuno nov svet iskustva na mreži, njegov Dolfin pretraživač visokih performansi razvijen je da bi se omogućilo jednostavno a veoma brzo pretraživanje interneta. Samsung Jet podržava i opciju rada u više prozora kako bi se pretraživalo i do pet različitih web stranica istovremeno. Takođe, omogućeno je i postavljanje omiljenog linka ka internet stranici kao widget-a da bi uvek moglo lako i brzo da mu se pristupi.

Samsung Jet poseduje multi-tasking menadžer, koji olakšava rad sa telefonom. Dodatno, mogućnost rada u multiplim okruženjima, višestrano polje za adrese i blokator reklama osiguravaju da će korisnici biti fokusirani samo na ono što zaista žele.

Samsung Jet je prvi telefon koji je usvojio Microsoft Exchange ActiveSync Email sistem, sa još praktičnijim korisničkim interfejsom za korišćenje e-mail-a za poslovne svrhe.

Praveći otklon od multi-touch zoom tehnologije koja zahteva korišćenje dva prsta i dve ruke, Samsung Jet korisnicima pruža vrhunac u praktičnosti kroz potpuno nov koncept – “zoom jednim prstom”, koji omogućuje da se jednom prikaz zumira ili udalji. Ova pogodnost može se koristiti i prilikom pretrage Interneta, korišćenja Photo pretraživača ili program koji prikazuje TXT, PDF i PPT datoteke u do četiri puta većoj veličini – što se sve može postići dodirom vrha prsta i dok ste u pokretu.

Ultra sjajan AMOLED dispej

Samsung Jet ima displej koji omogućuje kvalitet i osvetljenost bez konkurencije. Samsungov 3.1” WVGA AMOLED ekran je ima četiri puta oštriju sliku od WQVGA ekrana. Samsung Jet ekran omogućuje zapanjujuću, super svetlu i živu sliku u savršeno prirodnim bojama sa najboljom rezolucijom kako bi se mogli kvalitetno videti svi multimedijalni sadržaji.

Samsung Jet ima ultra sjajan ekran koji je vidljiv do ugla od 180 stepeni, izvanredan odziv i veoma je efikasan u potrošnji energije. Zahvaljujući WVGA AMOLED tehnologiji, Samsung Jet troši 40% manje energije nego mobilni telefoni opremljeni TFT-LCD displejem.

Zapanjujući kvalitet slike transformiše mobilni sadržaj u zapanjujuć vizualni šou. Zahvaljujući 480dpi osvetljenosti u njegovom WVGA AMOLED displeju, Samsung Jet omogućuje multimedijalno iskustvo visokog kvaliteta.. transformišući mobilni video u čisto zadovoljstvo.

Izvanredne performanse brzog procesora zaduženog za aplikacije

Samsung Jet je smisao performansi u full touch mobilnim telefonima podigao na novi nivo svojom revolucionarnom brzinom, zahvaljujući 800MHz Accelerated Application procesoru.

Ovaj sofisticirani procesor visokih performansi je tajna Jet-ove brzine i praktičnosti, jer omogućava objedinjavanje više aplikacija u jedno neverovatno i besprekorno iskustvo. Momentalan odgovor 3D touch interfejsa odgovara brzini dodira. Procesor može integrisati razne funkcije poput navigacije i pregledanja, pa im korisnik može pristupiti bez uobičajenog zakašnjenja ili zamućene slike koja kvari dojam.

Intuitivna interakcija sa TouchWiz 2.0

Kako bi se osiguralo neometano i pozitivno korišćenje, Samsung Jet ima TouchWiz 2.0 korisnički interfejs, unapređenu verziju prethodnog TouchWiz koji se pojavio na modelu F480 (Tocco u UK) i drugim Samsungovim full touch mobilnim telefonima. Oslanjajući se na odličnu reputaciju koju je imao F480, Samsung Jet ima napredni TouchWiz 2.0 koji omogućuje izvanredne opcije pri pretraživanju interneta i neverovatnu brzinu odgovora.

Multiple aplikacije teku besprekorno i simultano zahvaljujući moćnom procesoru, dozvoljavajući korisniku da uđe i izađe iz opcija onako kako želi. Sa intuitivnim 3D media gate i motion-response korisničkim interfejsima, korisnici mogu uživati u dinamičnom iskustvu, zavisno od sadržaja.

Jetov “3D media gate” nudi olakšan pristup do 6 multimedijalnih opcija, kao što su Photo album, Muzički plejer, Video plejer, FM Radio, Igre i internet, sve jednostavno dostupnim rotiranjem šestostrane kockice koja se nalazi na ekranu.

Samsung Jet koristi i “motion gate”, Samsungov sistem prepoznavanja pokreta koji donosi pristup omiljenim multimedijalnim aplikacijama i brzo biranje kroz jednostavno dodirivanje, mrdanje ili okretanje uređaja.

Kako bi se uvećala praktičnost, Samsung je uveo “smart unlock” opciju koja omogućuje korisnicima da otključaju telefon i izvrše komandu menija kroz direktno ispisivanje slova na ekranu. Korisnici mogu pokrenuti opciju menija kojem žele da pristupe jednostavnim povezivanjem sa slovima od A do Z. Tehnologija “pametnog otključavanja” omogućuje korisnicima da uprogramiraju sopstvene, njima prilagođene, pokrete kako bi se upravljalo telefonom, čime se stepen personalizacije telefona podiže na najviši nivo.

Samsung Jet ima i online widget funkciju kako bi se pristupilo korisnim mobilnim apliakcijama i dobile informacije poput vremenske prognoze, novosti i sistema pretrage kroz skidanje widgeta sa interneta. Ima više od 30 widgeta koji su već dostupni na Samsungovom Jet telefonu, a korisnici mogu sa interneta skinuti i dodatne. Oni uključuju i widgete personalizacije kako bi se adaptirao prikaz na ekranu i pozadina.

Trostrani glavni meni i trostrani ekran sa widgetima nude brzu i jednostavnu pretragu aplikacija i korišćenje.

Moćne i zabavne opcije jednostavne za korišćenje

Samsung Jet ima i A-GPS aplikaciju koja omogućuje navigacijske servise u živopisnoj 3D tehnici, kako bi se prikazala stvarna mesta, informacije i smernice u realnom vremenu. Ovo uključuje i 3D Map navigaciju, GPS zasnovan na servisima Google mapa. GPS sistem uključuje i opciju Geo-oznaka, omgućujući slanje informacija o lokaciji i stanju saobraćaja kroz Geo-magnetski senzor preko SMS poruka, povezujući informacije o lokaciji i kompas. GPS aplikacija Samsungovog modela Jet može biti podešena na režim rada za šetnju ili vožnju.

Kada je reč o muzici, jedinstvene odlike Samsungovog Jet telefona dozvoljavaju korisnicima da uživaju u muzici superiornog kvaliteta zvuka i pretražuju muzičku biblioteku telefona istovremeno.

Kada je video u pitanju, mogućnost reprodukcije i snimanja videa u DVD kvalitetu (sa D1 Video reprodukcijom i D1 30fps opcijom snimanja) omogućuju besprekornu reprodukciju bez senki i mogućnost istovremenog skidanja i reprodukcije DivX i Xvid sadržaja sa interneta bez potrebe za konvertovanjem, promenom rezolucije ili bilo kakve daljnje obrade – sve u HD kvalitetu na sjajnom AMOLED ekranu.

|Search:Find More About SAMSUNG JET: ‘PAMETNIJI OD SMART TELEFONA’|

[ad#ad-post1]