Telekom Srbija na Univerzijadi 2009

Kompanija Telekom Srbija pružiće IT i telekomunikacionu podršku za potrebe organizacije Univerzijade 2009, sportskog događaja od nacionalnog značaja za našu zemlju.

Za potrebe održavanja Univerzijade 2009, kompanija Telekom Srbija je obezbedila najsavremenije usluge, bazirane na postojećoj i novoizgrađenoj telekomunikacionoj infrastrukturi. Koristiće se postojeći kapaciteti, ali su realizovana i značajna proširenja i unapređenja javne telekomunikacione mreže. Izgrađeno je preko 600 km novih optičkih vlakana koja povezuju sve objekte i borilišta koji će se koristiti tokom ovog sportskog događaja.

Telekom Srbija je obezbedio IT i telekomunikacionu podršku za informacioni sistem Univerzijade, koji se sastoji od podsistema za prikupljanje rezultata, za akreditaciju, za bezbednost, za realizaciju televizijskih prenosa, brzi pristup Internetu i fiksnu telefoniju.

Svaka od soba univerzitetskog naselja Belville opremljena je najsavremenijom telekomunikacionom opremom, a svim učesnicima i organizatorima Univerzijade obezbeđeni su usluge fiksne i mobilne telefonije u sklopu paketa usluga mobilne i fiksne telefonije, Interneta i IPTV paketa.

Svi učesnici biće u prilici da koriste paket usluga fiksne telefonije koji se zasniva na principu pripejd plaćanja, tako da se fiksni pripejd račun u svakom trenutku može dopuniti kupovinom odgovarajućih vaučera za dopunu. Pored toga, u sobama će im biti dostupan ADSL i IPTV, a moći će i da odaberu najpogodniji paket ADSL-a, IPTV i fiksne telefonije. Pripejd kartice Mobilne telefonije Srbije omogućiće pozive ka inostranstvu po jedinstvenoj ceni. U ponudi će se naći i Data pripejd kartice za mobilni Internet. Akreditovanim novinarima biće omogućeno da koriste Press InoCall vaučer i telefoniraju po povoljnijim tarifama u nacionalnom i međunarodnom saobraćaju.

Telekom Srbija je razvio korisnički portal takmičenja, a tokom trajanja Univerzijade, učesnicima će neprekidno biti na raspolaganju pozivni centar.

Na Univerzijadi 2009 biće angažovano preko 300 zaposlenih u Telekomu Srbija iz Beograda, Novog Sada, Smedereva i Vršca.

|Search:Find More About Telekom Srbija na Univerzijadi 2009|

[ad#ad-post1]