ZOVIME – BESPLATNI INTERNET NA ADI

Beograd, 23. jun 2009. – Kompanija ZoviMe omogućila je svim posetiocima Ade da koriste besplatni wireless internet, postavljanjem Motorola MotoMeshDuo baznih stanica na kupalištima sa makiške i novobeogradske strane. Signalom je pokriveno dve trećine teritorije Ade Ciganlije, zona u kojoj se nalaze restorani i kafići, kao i najveći deo plaže.

Prethodna tri meseca, kompanija ZoviMe postavila je veliki broj Motorola MotoMeshDuo baznih stanica u Beogradu koje omogućavaju korišćenje besplatnog interneta u centru grada.

– Beograd će postati prvi glavni grad na Balkanu sa ovom vrstom telekomunikacionog sistema, kakav koriste stanovnici najvećih gradova na svetu. Nastavićemo da postavljamo Motorola MotoMeshDuo bazne stanice, tako da će se površina pokrivena WiFi-em stalno povećavati.“, objasnio je Zoran Marković, vlasnik kompanije ZoviMe.

Kompanija ZoviMe investirala je 450.000 evra u implementaciju Motorola WiFi Mesh mreže u Srbiji. Do kraja godine u planu je kupovina još 500 baznih stanica, kako bi se korišćenje bežičnog interneta proširilo na sve veće gradove, i na taj način povećala dostupnost prve Motorola WiFi Mesh mreže u Srbiji. Kompanija ZoviMe poziva sve zainteresovane lokalne internet provajdere da postanu partneri u razvoju ovog sistema (WiFi + VoIP), a Beograđane da lično isprobaju mogućnosti najnovijih svetskih tehnologija.

|Search:Find More About ZOVIME – BESPLATNI INTERNET NA ADI|

[ad#ad-post1]