VIP nudi atraktivan paket Ex Yu

Kompanija Vip od danas nudi svojim postpejd korisnicima atraktivan paket za pozive u romingu i međunarodne pozive u celom regionu bivše Jugoslavije (Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija i Makedonija). Ponuda je posebno povoljna za sve koji iz Srbije imaju razgovore u zemljama bivše Jugoslavije, budući mogu da uštede do 80% na troškovima za razgovor mobilnim telefonom.

Sa Ex Yu paketom, u okviru mesečne pretplate od samo 500 dinara bez poreza, Vip korisnici će dobiti 30 besplatnih minuta za pozive u romingu tokom boravka u svim republikama bivše Jugoslavije ka Srbiji (fiksna i mobilna mreža) i prema partnerskim mrežama u zemlji koju posećuju. Vip korisnici takođe mogu da iskoristite besplatne minute za međunarodne pozive iz Srbije ka partnerskim mrežama i svim fiksnim mrežama u regionu bivše Jugoslavije. U partnerske mreže spadaju operateri Mobilkom Austria grupe Vipnet (Hrvatska), Vip operator (Makedonija) i Si.mobil (Slovenija), kao i operateri BH Telekom (Bosna i Hercegovina) i T-Mobile (Crna Gora).

Nakon što se iskoriste besplatni minuti u okviru paketa, primenjuju se standardne cene za roming i međunarodne pozive. Korisnici usluga Vipa moći će da koriste besplatne minute svakog meseca, ukoliko se pretplate na ovaj paket do 30. septembra 2009. godine slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom “30” na broj 1281, posetom jednom od Vip centara ili pozivanjem Korisničkog servisa.

|Search:Find More About VIP nudi atraktivan paket Ex Yu|

[ad#ad-post1]