EA OTKRIVA PRVE DETALJE O IGRE THE SIMS 3, VODEĆEM NASLOVU NOVE GENERACIJE PC IGARA KOJA ĆE …

REDWOOD CITY, CA — 19. mart 2008. — Electronic Arts Inc. je danas objavio prve detalje o jednoj od najiščekivanijih igara današnjice, The Sims™ 3. Pomoću potpuno novog grafičkog engina koji je razvijan prethodne tri godine, The Sims 3 će sve vaše jedinstvene Simove uvesti u komšiluk koji živi ispred njihovih vrata. Među mnogim novitetima izdvajaju se potpuno nov komšiluk, opcija Create A Sim, realnije ličnosti i skoro neograničene mogućnosti prilagođavanja. The Sims 3 će se pojaviti u prodaji tokom 2009. godine.

Serijal The Sims je poznat po tome da se dopada širokoj publici, i muškoj i ženskoj, bilo kog godišta. Ta dopadljivost, ali i lojalna baza The Sims fanova je doprinela impresivnoj cifri od 98 miliona prodatih igara širom sveta i činjenici da su one prevedene na čak 22 svetska jezika. Zahavljujući kreativnosti, humoru i ljudima koje je okupila oko sebe serija The Sims igara je postala globalni kulturni fenomen vrlo brzo nakon svog začetka 2000. godine.

Danas, The Sims 3 se stvara sa idejom da postane vodeća igra sledeće generacije pod markom The Sims.

“The Sims 3 će dozvoliti Simovima da napuste granice svog doma i zapute se u potpuno otvoren, živ komšiluk, u kom će se družiti sa drugim Simovima pojačanim novim, realnijim sistemom ličnosti,” rekao je Rod Humble, vođa The Sims studija. “Ovaj tip otvorene igre je ono što će inspirisati igrače da budu izrazito kreativni. Pored toga novi sistem ciljeva i nagrada će igračima bilo kog tipa pružiti razlog da dugo vremena provedu uživajući u igri.”

Potpuno nov i potpuno otvoren komšiluk — Istražite okolinu svog doma bez ikakvih ograničenja.

Neka vaš Sim doživi ono što se dešava preko njegovog praga! Potpuno nov način izvođenja dozvoljava Simu da se slobodno prošeta po komšiluku, poseti one koje voli, one koji su im dragi, ali i one koji im nisu simpatični. Posete domovima i porodicama drugih Simova, putovanja do potpuno novih lokacija kao što je zgrada opštine, ili lokalni park će stvoriti potpuno nov način života za vašeg Sima.

Mogućnosti za prateću priču će se množiti svakim korakom, dok se Simovi upoznaju sa novim ljudima, putuju na drugi kraj grada na ručak, špijuniraju svoje komšije ili se u nezgodnom trenutku sretnu sa svojim šefom.

Create A Sim — Stvorite Sima kakvog ste oduvek želeli.

Pored živahnog komšiluka, tu je i novi način stvaranja Sima – Create-a-Sim. Uz njegovu pomoć ćete moći da do najmanjeg detalja stvorite Simove realističnije nego ikad do sada. Create-a-Sim vam pruža potpunu slobodu u menjanju najsitnijih detalja na vašim Simovima. Debeli ili mršavi, prirodno mišićavi ili nabildovani — kao i bilo koja opcija između, koliko god ekstremna bila. Pored određivanja veličine ili oblika tela svakog Sima, možete i fino doterati svaku crtu lica, odredite frizuru, ili boju kože… Uz toliko potencijalnih opcija, veoma je zabavno napraviti Sima koji liči na vas, na nekoga na koga želite da ličite, ili čak poznatu ličnost.

Nove realistične ličnosti — Svaki Sim je jedinstvena osoba, sa jedinstvenim osobinama.

Inovativni Sistem Realistične Ličnosti u igri The Sims 3 je nešto uz čiju pomoć ćete moći da odredite ponašanje vašeg Sima, i način na koji se odnosi prema drugima. Birajući pet osobina za svakog Sima, možete da stvorite izuzetno kompleksne i raznolike ličnosti, na primer radoznalu, nevaspitanu baku kleptomana, koja najviše voli da gura nos u tuđe poslove. Možete i da stvorite talentovanog pank rokera usijane glave, ali sa strahom od vezivanja i problematičnim ponašanjem koji ga sprečavaju da se smiri uz devojku svojih snova. The Sims 3, je igra u kojoj Simovi neće samo gledati šta im je neophodno u toku dana, već će postati ličnosti sa razvijenim osobinama, koji će se fokusirati na ciljeve pred njima, ali će i razmišljati o dugoročnim posledicama svojih akcija. Sa preko 700 miliona potencijalnih kombinacija ličnosti, uvek ćete biti iznenađeni likovima koje ćete sresti igrajući The Sims 3!

Neograničene mogućnosti prilagođavanja — Svako može sve da promeni!

Novi alati u igri The Sims 3 su napravljeni tako da igrači na jednostavan način mogu da promene svaku opciju na svakom mestu! Sve je moguće prilagoditi, podove, cveće, stolove, stolice, tapete… The Sims 3 će praktično dozvoliti igraču da bude arhitekta svoje kuće iz snova i da oproba svoj talenat u unutrašnjem dizajnu, kako bi stvorio savršen dom. Ogromna luksuzna vila, fensi stan za neženje ili ljupka koliba – izbor je samo vaš u igri The Sims 3.

”Novi engine koji koristi The Sims 3 je dizajniran kako bi zagolicao maštu igrača realističnim Simovima koji su jedinstvene ličnosti i žive u živahnom komšiluku koji treba da istraže.,” dodao je Ben Bell, izvršni producent igre The Sims 3. “Igrači će biti oduševljeni nivoom realizma u ovoj igri!”

Za više informacija posetite www.TheSims3.com

 

tnews