KIM TEC prezentacija novog distributivnog programa MIO lični navigacioni uređaji

Dragi gosti, zadovoljstvo nam je da predstavimo naš najnoviji distributivni program, lične navigacije kompanije MIO.

“Kao proizvođač navigacionih uređaja MIO je pristan na svim kontinentima, a u Istočnoj Evropi drži čak 40% tržišta. Potpisivanjem distributivnog ugovora sa kompanijom KIM TEC, MIO očekuje još kvalitetnije i efektivnije prisustvo na srpskom. Uz kompaniju KIM TEC, i 2000 registrovanih partnera u njihovoj distributivnoj mreži, zajednička očekivanja su velika.” Izjavila je gospođica Ana Jannas ispred kompanije MIO.

“Kompanija KIM TEC se od prvog dana svog postojanja profiliše kao distributer IT opreme i potrošačke elektronike, a MIO navigacije spadaju u sam vrh svetske ponude u obe kategorije. Očekujemo da MIO navigacije, zajedno sa nama, budu jedna od nezaobilaznih stavki za sve koji imaju želju ili potrebu da putuju kako po Srbiji, tako i bilo gde gde je potrebno brzo, tačno I lako stići na željeno odredište. “ Izjavio je generalni direktor kompanije KIM TEC, gospodin Damir Dedić.

Sigurno ste imali priliku da se do sada sretnete sa MIO C serijom navigicija? Uverili ste se u kvalitet samog uređaja, detaljnost i ažurnost mapa, i naravno, lakoću upotrebe?

Bilo je teško napraviti još bolje uređaje od MIO C serije, ali danas imate priliku da se upoznate sa novom serijom MIO navigacionih uređaja – MOOV 200, MOOV 330 i MOOV 360.

MIO je još jednom uspeo da poboljša već kvalitetan proizvod, tako da nova MOOV serija donosi:

– do 5x brže pronalaženje navigacionih satelita
– besplatno preuzimanje podataka o novim satelitima
– bolje i brže praćenje postojećeg signala
– brže rutiranje do željene lokacije
– lakši i intuitivniji softver u samom uređaju
i na kraju, još brži i pouzdaniji rad, sa uvek svežim mapama!