NOD32 trede generacije — noviteti i način prelaska na novu verziju

U četvrtak 9. oktobra u Bitef teatru održana je Eset NOD32 radionica pod nazivom „NOD32 trede generacije- noviteti i način prelaska na novu verziju“ koju je organizovala firma Extreme. Radionica je bila namenjena postojedim korisnicima, s ciljem da se kroz praktičnu demonstraciju instalacije upoznaju s prednostima nove verzije 3.0 Esetovog NOD32 Antivirusa i novog proizvoda Eset Smart Security.

U prepunoj sali Bitef teatra , prisutnima su se obratili g. Bojan Miljkovid, g. Denis Daničid i g. Dušan Đokid, koji su kroz prvi blok – Centralizovana nadogradnja sa Eset NOD32 2.x na NOD32 3.0, na konkretnim primerima pokazali metod nadogradnje ESET Remote Administration Servera i NOD32 klijenata.

U drugom bloku pod nazivom Eset Smart Security Business Edition u mrežnom okruženju, objašnjen je kroz demonstraciju način instalacije ESS klijenta, priprema paketa i daljinska instalacija, a bili su predstavljeni i koncepti načina rada, pojmovi zona i pravila za bezbedno upravljanje mrežnom komunikacijom. Nakon završetka drugog bloka, u odličnoj atmosferi, izvučene su i nagrade –tri Eset Smart Security licence, koje su dobili:

– g. Valentin Velja iz Crvenog krsta Srbije,
– g. Dušan Radosavljevid iz Tekonsistema i
– g. Živko Stikid iz Privrednog savetnika.

Svi oni koji nisu prisustvovali radionici, a želeli bi da saznaju nešto više o ovom softveru, odgovore mogu nadi na www.extreme.rs

tnews