Novi server kompanije Fujitsu za mala preduzeća

Kompanija Fujitsu danas je predstavila novi server PRIMERGY TX100 S, koji je naslednik modela Econel 100 S2. Model TX100 S1 je idealan za mala i srednja preduzeća kojima je potreban osnovni model servera za bolju operativnu poslovnu efikasnost, bolje performanse i bezbednost.

Za mala i srednja preduzeća koja u velikom broju slučaja rizikuju gubitak svojih podataka i poslovne efikasnosti zbog toga što im PC računar obavlja funkciju servera, PRIMERGY TX100 S1 je pouzdano efikasno rešenje sa aspekta troškova. Za cenu jednog PC računara, ovaj model nudi pouzdanu infrastrukturu sa do 4 TB integrisanog prostora za skladištenje, u spoju sa performansama i bezbednošću podataka zahvaljujući „RAID 0/1“ mogućnosti. Opciono, sistem za skladištenje i arhiviranje podataka na trakama omogućava kupcima da dodatno povećaju bezbednost svojih podataka i usaglase se sa propisima i regulativom. Sa PRIMERGY TX100 S1 modelom kompanije mogu da povećaju operativnu efikasnost i performanse centralizovanjem skladištenja podataka, koordinisanjem zadataka štampe, podrškom aplikacijama za izdavanje računa ili narudžbine, kao i podrškom aplikacijama elektronske pošte i Internet servera.

PRIMERGY TX100 S1 je usaglašen sa standardima ENERGY STAR 5.0, što je potvrda potencijala za smanjenje operativnih troškova i potrošnje energije. Zahvaljujući dobro projektovanom protoku vazduha kroz sistem, server je veoma tiho radi, zbog čega je izuzetno pogodan za male poslovne prostore, gde zaposleni mogu da rade i u neposrednoj blizini servera.

Novi server kompanije Fujitsu prodavaće se u Srbiji od 1. avgusta po preporučenoj ceni od 349 evra, plus PDV.

|Search:Find More About Novi server kompanije Fujitsu za mala preduzeća|

[ad#ad-post1]

tnews