Doček Nove godine u Beogradskoja areni – Od ponedeljka ulaznice u prodaji!

Doček Nove godine po prvi put će biti organizovan u Beogradskoj areni, pod nazivom Telenor COUNTDOWN 2009, u organizaciji Arene Beograd u saradnji sa kompanijom HMK.

Od 9 uveče 31.12. pa do 6 ujutru 01.01. nastupiće najveća imena svetske DJ scene: JUNIOR JACK & KID CREME, TOM NOVY, SEAMUS HAJI!

Od ponedljka 08.12. u prodaji su ulaznice za ovaj veliki događaj, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, IPS, Mamut Store. Kupovina ulaznica VISA karticom omogućava popust 5%, samo na biletarnici Beogradske arene.

Postoji jedna kategorija regularnih ulaznica i 3 VIP kategorije.

* Prvih 1500 ulaznica prodavaće se po ceni od 2300 din. Kako se događaj bude približavao, cena će se menjati.

Biće omogućene 3 kategorije VIP ulaznica za lože:

* GOLD mesto u loži iznosi 50 EUR – u dinarskoj protivvrednosti (šampanjac, pivo, grickalice, energetsko i bezalkoholno piće)
* PLATINUM mesto je 70 EUR – u dinarskoj protivvrednosti (šampanjac, pivo, vino, energetsko i bezalkoholno piće, masline, kanapei, kolači)
* DIAMOND mesto je 100 EUR – u dinarskoj protivvrednosti (šampanjac, pivo, vino, energetsko i bezalkoholno piće, kanapei, kolači, topli meni, indijski orah, masline)

PARKING BESPLATAN!

Izvođači:

Junior Jack (Džunior Džek) je poznati italijansko-belgijski DJ koji u svojoj diskografiji ima pet albuma i niz singlova, među kojima su hitovi: “Stupidisco”, “Thrill Me”, “Make Luv”, “E Samba” i mnogi drugi. Remiks hita “Stupidisco” – “Dare Me” zauzeo je 20. mesto Britanske liste singlova, a radio je i remikse za brojne popularne izvođače, kao što su: Whitney Houston, Moby, Bob Sinclar,… Nastupa uvek uz podršku DJ-a Kid Creme-a (Kid Krim).

Tom Novy (Tom Novi) je DJ i producent koji dolazi iz Nemačke. Autor je nekoliko klupskih hitova: “Take me”, “Now or Never”, “Without Your Love”, “Your Body” sa kojim je dospeo na 10. mesto Britanske liste singlova. Njegov singl “Pumpin” dostigao je 19. mesto Britanske liste 2000. godine, a iste godine Tom Novi je postao prvi nemački izvođač koji je uvršten u godišnju kompilaciju “Ministry of Sound Annual”. Singl “Take It”, na kome peva Lima, predstavlja najpopularniju Dance pesmu koja je emitovana na radio-stanicama u Nemačkoj. Tom Novi radio je remikse i producirao muziku za umetnike među kojima su: Backstreet Boys, Jimmy Sommerville, Snap, Ludacris, Sonique.

Seamus Haji (Šejmus Hadži) je novo ime svetske klupske scene, i postaje sve popularniji. Nastupao je u brojnim poznatim klubovima, među kojima je široj publici najpoznatiji “Pacha” na Ibici. Hitom “Last Night A DJ Saved My Life” postao je prvi Dj koji je upotrebio vokal u novom elektro-haus stilu. Ta numera postala je veliki klupski hit.

tnews