LG ponovo uspostavlja standarde

LG Electronics, vodeći svetski tehnološki inovator i proizvodjač elektronike za široku potrošnju najavio je lansiranje novog uredjaja LG HB954PB, Blu-ray kućnog bioskopa, namenjenog ljubiteljima vrhunske tehnike.

LG HB954PB dobitnik je nagrade za inovacije na manifestaciji CES 2009. održanoj u Las Vegasu i to je prvi Blu-ray sistem kućnog bioskopa vrhunskih performansi, savršeno čistog i jasnog zvuka i slike, sa neograničenim mogućnostima prebacivanja sadržaja sa Blu-ray diskova na YouTube putem opcije instant streaming. Takodje, ima i bezbroj mogućnosti za povezivanje sa komponentama poslednje tehnologije.

Izuzetne funkcije uz vrhunski stilizovan dizajn, sigurno će zadovoljiti i najprobiljivije ljubitelje visoke tehnologije.

LG-jev Blu-ray kućni bioskop sa Pure HD zvukom postavlja novi standard u audio industriji, omogućavajući najprirodnije audio iskustvo. Kućni bioskop od 1 000 vati sa Blu-Ray diskova omogućava isti nivo čistoće zvuka i slike kao i LG-jevi televizori visoke definicije. To je zvuk visoke rezolucije koji je specijalno za LG dizajnirao Mark Levinson, čuveni audio ekspert i glavni savetnik za zvuk u kompaniji LG Electronics.

Novi 5.1-kanalni zvučni surround sistem je potpuno kompatibilan sa Dolby True HD, Dolby Digital Plus i DTS-HD Master Audio koji sadrži osnovne, unapredjene zvučne efekte kao bass boost, MP3 up-scaling, Night Mode, optimizovane modove za različite TV programe i specijalni ekvilajzer za podešavanje video igrica.

LG HB954PB takodje podržava BD Live funkciju. Potrošači mogu da uživaju u jedinstvenim sadržajima, kao što su filmski kvizovi i interaktivne igrice kroz BD Live internet funkciju. Preko servisa YouTube, LG otvara još novih opcija za gledanje klipova sa tog sajta direktno preko televizora. Ovi sadržaji se mogu koristiti bez povezivanja sa kompjuterom, a preko Dock & Play funkcije može se direktno povezati iPod i slušati muzika.

S obzirom da podržava više različitih formata, od Blu-Ray DVD-ja do običnih CD-a, novi model LG HB954PB omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednim mogućnostima zvuka i slike. Jednostavna instalacija zahvaljujući HDMI 2 ulazu je još jedan od mnogobrojnih kvaliteta modela HB954PB. Takodje podržava i 1.3 verziju HDMI omogućavajući Full HD slike od 1080p, uz čiste i živopisne boje.

Model LG HB954PB takodje oživljava standardne stare DVD-jeve pretvarajući ih u Full HD rezoluciju od 1080p preko HDMI up-scaling-a.

Na prvi pogled ovaj kućini bioskop se izdvaja svojim visokim sjajem I zvučnicima u obliku čašaza šampanjac I daje elegantnu notu svakom domu.

|Search:Find More About LG ponovo uspostavlja standarde|

[ad#ad-post1]