Novi server Fujitsu postavio dva svetska rekorda

Kompanija Fujitsu objavila je da je nezavisno testiranje performansi njihovog osnovnog servera PRIMERGY TX100 S1 pokazalo da zauzima vrh svetskih rang lista – što je dodatna potvrda da je isplativ malim i srednjim preduzećima kao rešenje za nadgradnju za poslovnu klasu servera.

Model PRIMERGY TX100 S1 postavio je dva nova svetska rekorda u klasi „one-socket“, jednoprocesorskih servera tokom testiranja performansi koje nadgleda SPEC (Korporacija za procenu i evaluaciju standardnih performansi). Ovi rekordi zabeleženi su u kategorijama energetske efikasnosti i performansi rada sa tipičnim Java poslovnim aplikacijama koje funkcionišu na strani servera.

U saglasnosti sa „Energy Star 5.0“ standardima, PRIMERGY TX100 S1 je projektovan da štedi energiju. To potvrđuju rezultati testa SPECpower_ssj2008 koji procenjuje snagu servera i karakteristike funkcionisanja. Server PRIMERGY TX100 S1 je na tom testu postavio novi svetski rekord sa rezultatom od ukupno 1.500 operacija po utrošenom vatu energije.

U demonstraciji operativnih mogućnosti, novi osnovni PRIMERGY model servera postigao je takođe visok rezultat na testu SPECjbb2005, koji procenjuje performanse serverske strane Java aplikacija. U kategoriji „single-socket“ servera, PRIMERGY TX100 S1 je postigao rezultat od 223.691 poslovnih operacija u sekundi.

|Search:Find More About Novi server Fujitsu postavio dva svetska rekorda|

[ad#ad-post1]